Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Clinique Even Better Dark Spot Defense SPF45

4.2
Hozzáadva 2016.06.09.by

Lora

Gyengéd, könnyű fényvédő, mely az UVA és UVB sugarak ellen hatékony napi védelmet nyújtva akadályozza meg a sötét foltok, elszíneződések kialakulását.

Mivel nem tartalmaz kémiai fényvédőt, nem irritálja a bőrt.

Nem szárítja a bőrt, olajmentes, és minden bőrszín számára megfelelő. A formula könnyen siklik a bőrön és gyorsan felszívódik, hatására a bőr azonnal ragyogóbbnak látszik, kellemesebb érzetű, és megfelelően védett. A fényvédő nem kelt maszkszerű hatást és nem válik ragacsossá a bőrön.

Alapozó alatt is viselhető.

2 féle változatban kapható:

• Sheer: színtelen, áttetsző
  • Sheer Tint: enyhén színezett

2017.10.27. 18:01

Szégyellem, hogy annyit jártam utána, szinte gondterhelten, hogy meg tudjam szerezni, mennyi értelmes dolgot lehetett volna venni az árából... Ennyire használhatatlan krémem még nem volt, verem a fejem a falba, de hát persze utólag mindegy. Ilyen zsírosan és ennyire tartósan fénylő arcbőrt még soha semmivel nem sikerült "elérnem", éjszakára használt nagyon testes krémekkel-olajokkal sem. Emberek közé egyértelműen nem lehet benne menni, sminkkel sem lehetne kompenzálni, egyszerűen el sem hittem, mit csinál, amikor végre (boldogan) megszereztem és megláttam az eredményt.

2017.06.16. 15:04

Valóban észrevehetetlen a bőrön, és tényleg ragyogó lesz tőle a bőr. A színezett verziót használom, szinte egybeolvad a bőrszínnel. Annak ellenére, hogy az összetétele nem valami extra, mégis ez a fényvédő a második kedvenc, vannak helyzetek, amikor úgy érzem, kell a 45-ös faktor. Hígabb formula, mint a City Block, de ezzel is nagyon könnyű dolgozni, önmagában, és sminkalapként is jól teljesít. Még a tengerparton, és egész napos városnézés mellett sem pirult meg az arcom semennyire sem, biztos védelmet nyújt.

2017.06.10. 05:38

Bár elég drága, de szuper kis termék! Abszolút megéri az árát. Nem ragad tőle az arcom, szépen lehet rá sminkelni. A kémiai fényvédőket nem bírja az arcbőröm, így ez volt az első fizikai fényvédő, amit kipróbáltam. Ha elfogy újra fogom venni. :)

Utoljára szerkesztve: 2017.03.05. 10:28 - 2017.02.26. 16:14

Színtelen árnyalatban vettem meg, és nappali arckrémként, illetve sminkalapként használom. Amikor nagyon meleg van kicsit soknak érzem, de egyébként használtam egész nyáron, és jó terméknek tartom. Szerintem nagyon fontos a megfelelő fényvédelem, és azért választottam ezt a krémet. Nem okozott pattanásokat és mitesszereket sem, illetve nem irritált.Egyébként szerintem Mac Strobe Cream hatása van az arcon. :)

Utoljára szerkesztve: 2016.08.02. 08:46 - 2016.06.17. 21:14

Színtelen árnyalatban vettem meg, kétségbeesetten keresve a tökéletes fényvédőt pigmentfoltos, kombinált bőrömre. Hát sajnos nem vált be, pedig nagyon szerettem volna szeretni. Zsírosan csillog, plusz fehér réteget hagy, akármennyit várok, akárhogyan applikálom. Minden mással (alapozó, stb.) összeveszik, pedig még a Clinique alapozó-testvérével is próbálkoztam. Hab a tortán, hogy apró pattanásokat okozott nálam. A fényvédő-képessége valószínűleg rendben van, de nagyon nem ért meg ennyi pénzt... :(

2016.05.01. 16:51

Többet vartam ettöl a fenyvedötöl. :( Felvitel utan meg nagyon sokaig csillog az arcom, hiaba nem kenem a szemem környekere, ha esetleg izzadok valamilyen oknal fogva csipi a szememet es szerintem tartalmaz valamilyen szinezöt is, mert amikor letöröltem az arcomat feher törölközövel olyan nyomot hagyott, mintha BB krem lenne az arcomon. A vedelemröl pedig ne is beszeljünk, mert a pigment foltjaim meg sötetebbek lettek, hiaba hasznaltam.