Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Clinique SPF 30 Mineral Sunscreen Fluid For Face

3.5
Hozzáadva 2018.04.21.by

Miliana

Ultrakönnyű, 100% ásványi fényvédő, érzékeny bőrre is. Gyengéd a szemkörnyék bőréhez is. Az Invisible Shield Technology formula egy olyan védőháló, mely gyakorlatilag láthatatlan valamennyi bőrtípuson. Olajmentes.

2023.02.04. 13:48

Nem okoz irritációt és 2 nyarat kibírt nálam, újravevős.

2020.12.06. 18:58

Nem tudom eldönteni, hogy mit gondoljak. Jó, mert fizikai fényvédőt tartalmaz és nem kémiait, mégsem vált be maradéktalanul. Nem szerettem azt az érzést ami volt miután felkentem, és amúgy sem szeretem, ha valami "megül" az arcomon. Pár pattanásomat biztosan ennek a terméknek tudom be, mert csak akkor jöttek elő, ha használtam. Elhasználom, de nem fogom újra venni :(

2020.11.06. 15:37

Nagyon szeretem. Tökéletesen működik a nagyon érzékeny arcbőrömmel! Számomra ez és az spf50 -es társa a legjobb fényvédő.

2020.09.11. 05:35

Bevonják a City Block-ot, én meg elkeseredésemben tettem egy próbát ezzel. Drága, kicsi, néha pattanásokat okoz, egy kicsit fehérre meszel, sok kell belőle, szárít, a fényvédelme sem 100-as. A pozitívumai: jó az állaga, könnyen eloszlatható, nem fénylik a fejem.Jövőre kereshetek megint fényvédőt. :-(

Utoljára szerkesztve: 2021.03.16. 07:45 - 2020.09.01. 14:47

Vegyesek az érzéseim ezzel a termékkel kapcsolatban, mert nem okozott irritációt vagy pattanások, sminkelni is egészén jo volt ra, de olykor összecsomósodott, es az en izlesemnek egy kicsit túlságosan fenyes hatast hagyott.

2020.03.01. 22:04

Kicsit feheres szint hagy a medium tan boromon, de ezt meg elneznem, volt mar ennel rosszabb, szoval fizikai fenyvedohoz kepest nem veszes.Ami miatt lepontozom, hogy morzsolodik az arcomon, smink ala hasznalhatatlan, otthonra elhasznalom, de ugyse szeretem, otthon se orulok hogy feher darabok vannak az arcomon, alig varom, hogy elfogyjon. Kar, jo lett volna egy konnyen beszerezheto fenyvedo.