Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
A csiganyál a szó szoros értelmében csodálatos hatást gyakorol az arcbőrre, ezért a csigakivonatot tartalmazó esszencia 96%-ban tartalmazza ezt az anyagot. Ennek köszönhetően tartósan hidratálja az arcbőrt, megelőzi nedvessége elvesztését és rugalmasabbá teszi. Az eredmény tökéletesen ragyogó, táplált és bársonyosan puha bőr.
2025.03.27. 18:19
Nagy reményeket fűztem hozzá, de egyáltalán nem vált be. A krémmel együtt használtam. Enyhe csípő-égő érzést okoz a bőrömön, nem azonnal. Utána egésznap feszül. Emellett pattanásaim lettek.
2025.03.18. 18:36
Ár-érték arányban pedig vannak hasonló vagy jobb alternatívák is a piacon. Bár hidratáló hatású, a nyúlós, ragacsos textúra sokakat zavarhat, és nem szívódik be olyan gyorsan, mint más esszenciák.
2025.03.18. 18:33
Sajnos nekem fullban tönkrevágta a bőrömet pár hónappal ezelőtt :( Talán ki merném jelenteni, hogy aknés bőrre nem a legjobb, mert abszolút nem fungal acne safe. Szerencsére azóta sikerült helyrehozni a bőrömet.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.29. 16:42 - 2025.03.18. 15:29
Több mint 10 éve használom ezt a terméket és még legalább ennyi ideig fogom használni. Azért kezdtem el, mert nagyon fakó és száraz volt a bőröm, nem volt benne élet. Ettől nagyon szép, egészségesen fénylő, rugalmas, hidratált lett. Mondjuk mindig rétegezős rutin részeként használtam, szóval ment felé hidratáló meg fényvédő, de már önmagában is megszünteti a bőröm száraz érzetét. Szoktam pihentetni, hogy ne szokjon hozzá a bőröm, 1-2 évente egyszer elhasználok egy tubussal egy másik, hasonló termékből, de mindig örömmel térek vissza hozzá, valahogy semmi más nem tudja azt adni, amit ez. Illetve, ez nyilván több termék és több tényező együttes hatása - habár tényleg ez az egyetlen termék, amit 10 éve folyamatosan használok -, de semmivel nincs több ráncom, mint 10 évvel ezelőtt és ha bármikor valaki megkérdezi tőlem, hogy mitől ilyen szép a bőröm, mindig ez az első, amit megemlítek.
Utoljára szerkesztve: 2025.03.29. 16:46 - 2025.03.14. 09:51
Rengeteget javított az egyébként érzékeny, száraz, olykor irritált bőrömön. Nagyon jól hidratál, feszesít, ragyogó és egységes arcbőrt eredményez (brutálisan jól kordában tartja a kipirosodásomat). Nagyon jól rétegezhető rá nagyjából bármilyen hidratáló krém, amit eddig próbáltam. Tonerrel benedvesített arcbőrre viszem fel reggel és este is, (tulajdonképpen belenyomkodom az arcbőrőmbe).
2025.02.09. 07:21
Először egy csiganyálas maszkot próbáltam ki a dm-ből, hogy tudjam nagyjából mire számítsak. Maga a maszk bevált, és szépen hidratálta, üdévé tette a bőröm. Kissé félve de beruháztam erre a termékre, de nem hozta a kellő hatást. Nem hidratál annyira hűde jól, mint ahogyan itt a kommentek írják. 3 nyomással teljesen vastagon be is tudom vele kenni az arcom, viszonylag gyorsan beissza, de a hidratálás cseppet sem komolyabb egy alap hidratáló arckrémnél... Egyáltalán nem éri így meg ez a horror ár, még ha kellő mennyiséget adnak is cserébe. Csak reménykedni tudok, hogy hosszútávon lesz valami hatása, mert nyilván elhasználom ha már pénzt adtam érte...
@trya legközelebb már a KoreaShopról rendeld! Ugyanannyiért pont kétszer annyit vehetsz belőle 😁