Tusfürdők

Dove Go Fresh Rejuvenate Tusfürdő

4.4
Hozzáadva 2023.09.25.by

lovecreams

A Dove Rejuvenate tusfürdő felemelő élményt ad, mely élénkíti az érzékeket. Frissítően hidratált érzéssel ajándékozza meg a bőrt, a lédús körte és az aloe vera gazdag és vibráló illatával. A Dove érezhetően puhábbá és simábbá teszi a bőrt már egyetlen zuhanyzás után.

2022.01.16. 14:48

Tartós illata miatt szerettem ezt a terméket. Kellemes volt használni.

2021.05.20. 18:13

Még középiskolai kollégiumban használta ezt valamelyik lány a szinten, hát egyszer már szinte lesben álltam, hogy megkérdezhessem, mi ez. Nagyon kellemes, friss illata van, ami tartós is. Extra hatását nem tapasztaltam, de nincs is különösebben problémás bőröm.

2021.05.11. 11:26

Nagyon szeretem az illatát! Frissítő, kellemes napindító ezzel a tusfürdővel zuhanyozni!

2021.05.11. 05:33

Isteni illata van, frissítő, puha utána a bőröm és sokáig illatozom.

2021.04.11. 14:35

Tettem egy próbát vele, mert nagyon tetszett az illata, és a csomagolása is "guszta", de sajnos tipikus Dove...nekem minden Dove termék kiszárítja sajnos a bőröm ez sem más...olyan, mintha egy régifajta mezei szappannal fürödnék, hámlik tőle a bőröm, a Nivea tusfürdő hozta rendbe..nagyon szerettem volna szeretni, de még a felét sem tudtam kínlódva elhasználni :(

2020.10.22. 09:16

Mindenki dìcsèri az illatàt, nos nekem èppen csak azzal van bajom. A körte illatot imádom de ez körte ès valami iszonyat aloe vera illatkombináciò. Pedig külön külön a kèt illat nem zavar de ìgy együtt borzalom. Különben az illat tartòsan megmarad a bőrön. Rendkívül jòl hidratàl ùgyhogy ha nincs hideg, simán kihagyhatom a testápolòt utàna.