Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Szendi
A frissítő kendő nedvesség tartalmát aloe vera kivonat adja. Hűsít, felfrissít és megnyugtat. Gyengéd tisztító összetételével azonnal eltávolítja a bőrön található szennyeződéseket, felfrissít és kellemes közérzetet biztosít. Praktikus és kényelmes csomagolásának köszönhetően az aloe vera jótékony hatása mindig kéznél van.
2018.05.23. 16:34
Nagyon szeretem! Sminklemosás után is jó áttörölni vele az arcom, de futás előtt is használom. Mindent leszed és szépen mattít. 5*
2016.09.11. 18:32
Mielőtt rátaláltam a teafás változatára, kipróbáltam az aloést, de a zsíros arcomra nekem nagyon nem vált be, kéztörlőként végezte.
2015.07.21. 10:20
Szuper! Bár én csak az arcomon lévő smink leszedéséhez használom első lépésként, utána természetesen a tökéletes letisztításhoz kell az arclemosóm is. Kellemes, natúr az illata, nem allergizál. Jól teszi a dolgát.
Utoljára szerkesztve: 2015.03.05. 13:53 - 2015.03.05. 13:51
Nyaralásra vettem tavaly arctisztításhoz, így nem kellett flakonokkal, folyadékokkal vacakolnom a reptéri biztonsági mizériában. :D Nagyon szerettem, tökéletesen tisztított, puha volt utána a bőröm, semmiféle irritációt nem okozott.
2014.10.02. 15:07
a mandulaműtétem utáni napokban használtam arctisztításra, és nagyon jó volt, mindig úgy felfrissült, megtisztult tőle az arcom, nem szárított. szerintem az illata is kellemes, szépek az összetevői, hátránya csak az, hogy drága.
2014.10.02. 14:49
Jó kis kendő ez, sminklemosás első lépéseként vettem, szépen leszed mindent, alapozó, spirál, vízálló szemfesték. Persze utána jön még egy lemosó, de a nagyját gyönyörűen leszedi. Szememet egyáltalán nem csípi, szemkörnyéket nem szárítja, nem hagy hülye réteget a bőrömön mint a Sensibio ami miatt azt el se használtam. Az illata kicsit fura, olyan natúr, de parfüm mentes mit is vártam? :) összességében szeretem, meglátjuk találok-e ennél is jobbat.