Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
tuzgyujto
Zöld teás mattosító lapok, amelyek felszívják a T-zóna zsírfeleslegét és matt felületet biztosítanak órákon át. Minimalizálja a tág pórusokat és ápolja a bőrt.
2015.07.30. 16:24
Jól működik, a hétvégi 35 fokban egyszer használtam, többször nem is volt szükségem. :)
2014.07.24. 16:52
Ugyanolyan, mint bármelyik másik mattító lap. Teszi a dolgát.
2014.06.01. 18:07
Nyáron a nagy melegben hajlamos a bőröm kifényesedni. Ilyenkor előveszem ezeket a lapocskákat, rányomkodok egyet a T-vonalra és újrapúderezem az arcom. Nagyszerűen teszi a dolgát, amire hivatott, a felesleges faggyút felszívja. A kiszerelés kiadós, sokáig bírja, a csomagolása sima papír, a rendszeres női táskás használattól viszont nekem elhasználódott rendesen.
2013.09.28. 18:50
Ár-érték arányban teljesen rendben van. Újrapúderezés előtt szoktam használni, szuperül teszi a dolgát.
2013.09.24. 17:46
Csak párszor használtam még de szuperül végzi a dolgát, simán elfér egy pénztárcában is olyan kis cuki :) Jó az ára és sok is van benne. Szeretem :)