Szérumok, Kezelések

3 ml vagy 6 ml

Szempilla növesztő szérum.

€72 és €126-tól

2016.04.13. 04:23

Jó sokáig gondolkoztam megvegyem-e, mert finoman szólva nem olcsó. Aztán rászántam magam és nem bántam meg! Az első 4-5 hétben szinte semmi sem történt, aztán utána olyan brutális pilláim lettek, hogy elérik a szemöldökömet!!! És nem csak hosszúak, hanem sokkal több is van, tényleg úgy néz ki kifestve, mintha műszempillám lenne, már többen megkérdezték az-e :) Már csak hetente két-három este használom a kezdeti napi alkalmazás helyett és bőven elég a szinten tartáshoz úgyhogy szerintem nagyon sokáig elég lesz (egy évig simán). Hogy újraveszem-e? NANÁ!!!

Utoljára szerkesztve: 2019.02.27. 12:19 - 2014.05.08. 11:13

Én nagyon régóta használom. Az első tubus kb. 2 évig volt elég, spórolósan. Most fogyasztom a második adagot és mindig elcsodálkozom, h tényleg, igazán, van, amire nemcsak erőlködve és izzadságszagúan lehet azt mondani, h használ. HATALMASAK a pilláim.http://beautyohverload.blogspot.hu/2014/01/lilash-magyarorszagon.html(mostani állapotában még ennél is hosszabbak... :) )UPDATE: már kb 1 éve nem ezt használom. Sajnos megváltoztatták az összetételét és az új formula számomra nem volt hatásos. A long4lashes-t használom most és ez ugyanolyan jó, mint a régi összetételű lilash.