Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Sminkek arcra
Korrektorok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Essence Forget it!

2.7
Hozzáadva 2015.05.31.by

wishes

A 3 az 1-ben minipaletta mindent tartalmaz, amire a bőrhibák, sötét karikák és piros foltok eltűntetéséhez szükséged lehet.

• zöld- piros foltok
  • rózsaszín- sötét karikák
  • barna- bőrhibák

2014.07.29. 20:34

Szeretem a terméket. Aki szerint nehéz felvinni, próbálja meg korrektorecsettel. Kézzel nekem is macerás, de ecsettel abszolút kényelmes, és lehet keverni a színeket a tökéletes fedés érdekében.

2014.03.03. 04:20

Háromszor vettem újra, én nagyon szerettem. Hogy is használtam? A zöldet a szemzugba és a szemek sarkaiba, a rózsaszínt meg asszem a karikákra.Sajnos azóta sem találkoztam még zöld korrektorral, pedig biztosan vásárolnék egy ilyet.Amikor többedjére vettem meg, már csak a zöld rész miatt vásároltam.

2014.01.06. 08:57

Szerintem szörnyű ez a korrektor. A barna túl sötét, a rózsaszín nem jó a sárgás bőrömhöz... Ráadásul az állagával sem voltam elégedett, nem volt túl kényelmes felvinni, nem tapadt rendesen ...

2013.10.04. 18:03

A szem alatti karikák eltüntetésére szánt rész tökéletes a többi felesleges szerintem.

2013.09.22. 18:08

nekem pont annyira nem használt semmit, mint amennyire sokan dicsérik. :( kár, pedig árban nagyon jó volt.

2013.08.14. 20:44

Én még 850 ft-ért vettem anyuval. Ő a zöld részét szereti én a rózsaszínt és a barnát. Szépen elfedi a karikákat /patikat. Az a legjobb, hogy nem nagy tehát elfér egy kis zsebben is ! :3