Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
hajni927
Az új jumbo szemceruza puha, vízálló és rendkívül hosszantartó, amely akár 16 órán keresztül tart. Használhatod szemceruzaként és szemhéjfestékként egyaránt. A jumbo szemceruza & szemhéjfesték könnyen használható és nem maszatolódik.
8 trendi árnyalatban: lila, arany, zöld, réz, barna, szürke, fekete és puha bézs.
2015.12.18. 12:21
Pár hónapja vettem egy bézst, de kellemetlen felvinni és valahogy nem egyenletes, megül a kisebb ráncokban is, ilyen jó cerkánál meg szemhéjpúdernél nem szokott történni. Szerintem odaadom valakinek, én tuti nem fogom használni. Sajnos a türkiz szín is tetszik, de ezután nem biztos, hogy kísérleteznék vele.
2015.07.08. 11:16
A lila és a zöld árnyalat van meg. Egyáltalán nem lehet vele dolgozni, se a vízvonalra, se a szempillatőbe. A kézfejemen talán-talán tudtam vele swatcholni, de az sem volt az igazi...
2015.05.23. 16:40
Hát nem igazán borultam el tőle. Azt nem mondom hogy vacak, de nem valami tartós...
2015.03.20. 14:49
A tört fehéres árnyalat van meg nekem.Sajnos ritkán használom.Ami jó benne:+ puha-> könnyen kenhető, mégsem maszatolódik+ high lighterként is megállja a helyét+ viszonylag olcsóAmiben gyengén teljesít:- építhetőség, pigmentáltság, tartósság (1-2 óra), ráncokba megül.Ajánlom: csak vészmegoldásra, önmagában kevés
2015.03.19. 13:10
Se veled, se nélküled kapcsolatunk van.Nekem a barna van meg. Az árához képest meglepően jól teljesít, iszonyat tartós, de ez hátrány is, mert olyan rondán satírozható. Inkább vészhelyzetekre, fesztiválozásra ajánlanám
2015.02.21. 16:09
A 07-es árnyalat van meg, szép, fényes szín, highlighternek használom, de szemfestéknek nem nevezném