Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
masnis
"Könnyed, akár egy körömlakk, lenyűgöző akár a zselé! Az alap és fedőlakk innovatív formulája 60%-al megnöveli a „gel körömlakk” tartósságát! Így a körmök extrém tartósságot, zselés fényt kapnak UV lámpa használata nélkül. Első lépésként vidd fel az alaplakkot és hagyd teljesen megszáradni, majd válaszd ki a kedvenc gel körömlakk színedet, kend fel azt is és hagyd megszáradni. A tökéletes befejezésért vidd fel a gel nail polish fedőlakkot – és már kész is vagy! A manikűrt ezután könnyedén eltávolíthatod hagyományos körömlakklemosóval."
2019.09.07. 10:39
Az Essence The Gel nail polish körömlakkokkal és a fedőlakkal együtt használtam. Hosszantartó, több napig is szép maradt.
Utoljára szerkesztve: 2019.05.04. 18:32 - 2019.03.07. 12:09
Update: sajnos két hónap alatt használhatatlan lett, annyira besűrűsödött. Nem értem, ez a második alaplakkom amivel ez történik, pedig ugyanúgy használom és tárolom őket, mint a színes lakkokat.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2019. márc. : Nekem nagyon bevált, egy hetet is kibír vele a manikűr a körmömön, fedőlakk nélkül. Nem pattog le, minimálisan kopik, szóval vállalható marad (persze ez a felé kerülő lakk minőségétől függ). Szóval nekem abszolút hozza azt amit kell, és a körmeimet se gyengíti. Remélem nem fog hamar beszáradni, azért az negatívum lenne.
2019.03.01. 10:44
Zsírtalanított, frissen manikűrözött körmökön hasznàltam, fedőlakkal együtt. A sajàt lakkjàval 1 napot (se) bírt, màs lakkal 10 óràt, amiből 7 óràt aludtam 🤣Nekem max. arra jó ez az alaplakk, hogy a sötét lakkot könnyebben, elszineződés nélkül le tudjam mosni a körmömről...
2019.01.10. 22:00
Fantasztikus és olcsó alapozó lakk! A világos színek felvitele előtt sokkal jobban segíti az egyenletes színt elérni és tényleg, sokkal-sokkal tovább tart! Nekem bármilyen lakk 2-3 nap után már elkezd pattogni, ezzel a lakkal egy hétig teljesen hibátlan marad a körmöm, pedig mosogatok, hajat mosok, stb. Nagyon régen volt már ilyen, hogy úgy mostam le a körömlakkomat, hogy teljesen jó volt, csak már meguntam a színt. Két negatívuma van: nem látni, hogy mennyi van még az üvegben, a másik, meg hogy mikor kinyitom, rendszeresen lejön róla a fedő, és becsavarva marad a festékfelvivő ecset.
2018.09.02. 09:12
A véleményeket olvasgatva kicsit megnyugodtam, mert látom másnál is gondok vannak. Azt nem kétlem, hogy a körömlakk tartósabb, nekem is az volt. Azonban lemosás után rendszeresen szembesültem vele, hogy a körmöm felső lemeze feltöredezik, de simán a körömágyam közepéig! Egyik körömlakkomnál sem tapasztaltam ilyet korábban. Arra gondolok, hogy annyira tapad a körmömhöz, hogy amikor pár nap után mégis elkezd felpattogni, a pattogás helyén viszi magával a bázis a felső lemezeket...Egy hónapig tartott, mire erre ráébredtem (először vitaminhiányra gyanakodtam), két hete kerülöm ezt a bázist, azóta már nagyságrenddel jobb... nem szeretek terméket lepontozni, de csak azért kap két pontot, mert láthatóan vannak emberek, akiknek a körme bírja.