Sminkek szemre

4.5
Hozzáadva 2015.10.17.by

chyork

1,2 g

Puha szemceruza, a másik végén egy szivaccsal a könnyebb használhatóság kedvéért. 12 órán át tartja magát

13 színben kapható

Utoljára szerkesztve: 2022.11.26. 20:01 - 2022.11.26. 19:59

Csomag részeként jutottam hozzá, 01, Onyx, egy klasszikus, erőteljes fekete, semmi cicoma, vagy trükk. Sminkestáskák alapdarabja, ha nálam azért nincs is sokat használva, egyszerűen ritkán festem erőteljesebb színekkel a szemem. Könnyű vele dolgozni, pontos, precíz vonalat lehet vele húzni, amennyi egy jó minőségű ceruzától elvárható,azt bőven teljesíti. Önmagában egy ceruzáért nagy levegőt kellene, hogy vegyek, hogy ennyi pénzt kiadjak, még ha ezt nem is illik bevallani :)

2022.01.31. 02:32

Olvasva ezt a sok jó véleményt, olyan érzésem van, mintha én egy teljesen másik szemceruzát használtam volna..pedig nem! Szerintem egyáltalán nem méltó a híres Double Wear Stay in Place vonalhoz! Tartóssága kritikán aluli! 😱 Ha alulra tettem fel, pár óra múlva totálisan elmaszatolódott... ha felülre használtam, akkor felkenődött a szemhéjamra.. Egyetlen egy dolgot szerettem benne, hogy puha maga a ceruza, viszont ezáltal nagyon gyorsan fogy.. (amit én személy szerint nem bántam, de aki szereti, annak rém bosszantó lehet ennyi pénzért, ilyen rövid ideig használni egy szemceruzát..) Ráadásul nem tudom, hogy a puha ceruzabél miatt vagy mert olyan fura anyagból van, maga a ceruza, de nagyon óvatosan kell hegyezni, különben jókora mennyiséget elveszthetünk... Részemről maradok a Bobbi Brown szemceruzájánál, ami százszor jobb ennél!

Utoljára szerkesztve: 2021.08.20. 10:27 - 2021.08.20. 10:27

Tartós, egész nap fent marad, én nagyon elégedett vagyok vele. Felkenéskor maszatolódhat, hagyni kell megszáradni. Nehéz lemosni. Az árához képest nagyon gyorsan fogy, mert gyakran kell hegyezni és a hegyezésnél rengeteg festék is lejön.

Utoljára szerkesztve: 2021.06.15. 23:06 - 2021.06.15. 23:05

Az, hogy jelenleg ez a legjobb szemcerka, amit ismerek nem azt jelenti, hogy ez lenne a tökéletes, csak hogy eddig ANNYIRA nem vált be, amiket használtam. Először elhűltem, ahogy megláttam, hogy lötyög a ceruzabél a fában, és nagyon ki is áll, gondoltam, gyorsan kipróbálom, mert szerintem azonnal ki fog esni és akkor küldöm vissza a fenébe. Nem ki esett, hanem be. -.- (Semmisejó.. :D) Ez elég nagy mínusz egy magát nyilván nagy márkának tartó cégtől (BTW épp egyike azon sokaknak, amelyikekből kiábrándultam), de lejjebb azért nincs szívem pontozni, mert az alsó pillasoromon még este is látszott, és ezt más ceruza nem tudja. Ja, a felsőn mondjuk már felkenéskor se, ezt betudom annak, hogy ilyen a szemhéjam, és hogy ez a lila szín azért nyilván nem olyan erős, mint egy fekete. Lehet muszáj lesz azt is tesztelnem..🤷‍♀️

Utoljára szerkesztve: 2020.09.21. 19:21 - 2020.09.21. 19:19

Itt vettem egy kedves KM-es eladótól (innen is köszönöm) a 05-ös színben ami egy szép lilás árnyalat. Éppen annyira puha, hogy egyszerű dolgunk legyen és valóban a helyén marad egész nap. Szemhéj alapra felviszek egy hidegebb tónusú barna árnyalatot a külsőrészre és a mélyítő vonalra, majd jönnek a márkatársai Pure Color Envy Defining Eyeshadow wet/dry INFAMOUS ORCHID (lilás) és a MAGNETIC ROSE (bézses rózsaszín) majd a felső pillatőre és az alsó külső 1/3-ra ez a szépség. A vízvonalon halvány világos lilával zárom a sort. Nagyon szép a végeredmény, gyönyörű ez a ceruza. Nem szeretem a túl színes sminkeket de ennyi izgalom azért kell:)

Utoljára szerkesztve: 2020.06.02. 09:27 - 2020.06.02. 09:26

Sziasztok!Egy nagy kérdés: ti hogyan, mivel, milyen hegyezővel hegyezitek ezt a szemceruzát?Beszereztem egyet nagy boldogan, magával a ceruzával nagyon meg voltam elégedve, egészen addig, amíg nem jött el az első hegyezés ideje :(.Az egyik hegyezőmmel meg se moccant, bele se ment a lukba... a másik csak mázolta, tördelte a grafitot. Hegyezhetetlen :(. Nem is fa a "fája", hanem valami gumiszerű műanyag, amit nincs a hegyező, ami faragni tudna... na de akkor HOGYAN????köszike, ha segít valaki!csak a hegyezésképtelenség és a fura "fa" (??) miatt 3 csillag, különben 5 lenne.