Szérumok, Kezelések

3.7
Hozzáadva 2016.04.22.by

csaktom

75 ml és 150 ml

Kicsi, mégis hatalmas. Ez az úttörő eszencia az arcvízben aktiválja és erősíti a bőr alapjait, hogy felfedje fiatalos, angyali ragyogását.

• Mikro-célzott: Gyorsan és mélyen behatol a bőrbe, hogy megújítsa és kiegyensúlyozza.
  • Mikro-tápláló: Pontosan meghatározott koncentrációban tartalmazza exkluzív Micro-Nutrient Bio-Ferment hatóanyagunkat.
  • Mikro-aktív: A bőr több természetes megújító képességét is aktiválja, hogy feltöltse és kisimítsa.

2025.03.06. 20:39

Semmilyen hatását nem éreztem :(

2023.12.03. 17:16

Sosem értettem, ez relatíve miért sokkal drágább mint a többi Estée Lauder lotion. Gondoltam megvárom míg véletlenszerűen landol nálam minta egy ajándékból, eljött az alkalom. Kipróbáltam, tetszik, megtartom, venni is tervezek még. Nekem nagyon szép bőrképet ad - valószínűleg ez egyéni, hogy kinél mennyire látványos a hatása. Nálam nagyon. Lenyugtatja az esetleges irritációt, szép sima, ápolt felszínt látok utána.A rózsaszínű soft clean infusing lotion a másik kedvencem a márkától, de ez nagyon más. Az testesebb, friss, hidratáló krémet is helyettesíti. Ez vékonyabb, vizesebb állagú, itt az összetevők teszik a csodát, feltételezem a termék ára is őket tükrözi. Napi szinten valószínűleg nem szükséges, de a ‘jó ha mindíg van itthon’ kategória.

2022.01.09. 12:43

Beauty boxból jutottam hozzá egy kis mintához. Nagyon drágának találom, így nem fogom újravenni. Könnyen beszívódik a bőrbe, nem hagy maga után ragacsos érzetet. Megfelelően hidratál. Egyáltalán nem csíp. Elég belőle pár csepp is egy használatkor.

2021.09.17. 06:50

Ajándékszettben kaptam 30 ml-es kiszerelést. Bőröm szerintem koromhoz képest jó állapotú, nem érzékeny, nem ráncos,nem fakó, egyéb gondjaim sosem voltak(akne,mitesszer...) .Ez a kis esszencia nagyon könnyed,kellemesen terülő, jó érzés a bőrbe masszírozni.Nem veszik össze semmivel, kipróbáltam, kerül alá és fölé minimum 2-2 réteg, mindennel kompatibilis volt eddig.Rendkívül kiadós, eg-két csepp elég még a dekoltázs is bekenhető vele. Kellemes alap a többi,vastagabb rétegnek, De .... Itt jön a kritika: egy ilyen árfekvésű terméknél részemről elvárás lenne a normális adagolhatóság, mert még egy nyamvadt lyukkal ellátott belső "kupak" sincsen benne, vattakorongra meg nem fogom locsolni ebben az árban....Bosszantó, filléres apróság.El fogom használni, örömmel, újravásárlása megfontolandó, ajándékba jöhet! :)

Utoljára szerkesztve: 2021.08.24. 08:03 - 2021.08.24. 08:03

Mintám volt belőle, ami jó pár használatra elegendő volt. Hidratáló hatását észrevettem, de nekem is ragacsos lett tőle a bőröm, azonban mivel mindig tettem rá mást is, így nem zavart. Hosszútávú hatásról nem tudok beszámolni.

2021.08.02. 12:15

Azon kívül, hogy olajos zsíros lett az arcom tőle és ragadtam mint egy matrica mást nem vettem észre. Reméltem hogy egy ilyen kaliberű márkában találom meg a Szent Grált, de megint csalódnom kellett!