Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
v.bettike
Forradalmi 3 az 1-ben arctisztító, tonik, és sminklemosó. A könnyű hab feloldja a sminket, gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket, tonizálja a bőrt és helyreállítja egyensúlyát. Újgenerációs tisztító technológiánkkal.
Utoljára szerkesztve: 2022.01.18. 15:50 - 2022.01.18. 15:50
Az erős illatával nem vagyok kibékülve, amúgy teszi a dolgát. Viszont nem tartom gazdaságosnak, egy átlagos használatkor jó párat kell pumpálni belőle. Lightos sminket arcról gond nélkül leszed, de szemceruza vagy erősebb szemsminkeknél nekem már nem vált be, oda más/kíméletesebb tisztító kell.
Utoljára szerkesztve: 2019.02.18. 16:40 - 2018.04.03. 20:03
Egyedül az árával nem vagyok kibékülve, bár kétség kívül az egyik legjobb lemosó amivel valaha találkoztam és az illata is zseniális. Száraz bőrre szerintem a legideálisabb formula. Rettentő gyorsan fogy, de a Double Wear-t gond nélkül leszedi, más micellás vizekkel ellentétben. Nem vagyok benne biztos, hogy újraveszem, de mindig vágyakozni fogok utána...
2017.11.28. 12:28
Imádom, az illatát. Én úgy használom, hogy nedves törlőkendővel letakarítom az arcom a sminktől és utána ezzel törlőm át vattapamacsra téve 1-2 fújást. Teljesen megtisztítja az arcom és hidratál is. A szempilla spirált nyom nélkül eltávolítja, ha a habot pár másodpercig rajta hagyod és utána letörlőd, mindent leszed. Imádom. De az ára teljesen kikészít :-) Azért írtam le ilyen részletesen, mert mikkor megvettem én is fújtam össze vissza elszívta a habot az arcom meg a vatta pamacs is, bosszankodtam sokat. Rá kell érezni a használatára, utána imádni, fogod.
Utoljára szerkesztve: 2016.03.29. 11:04 - 2016.03.08. 08:00
2016. március 08. Pont fogyóban van a Clinique Risne-Off Foaming Cleanserem, így kapóra jött, hogy Douglasban most 2800.-ft-ért lehet megvenni a 45 ml kiszerelést, gondoltam teszek egy próbát. Nekem egyelőre furcsa. Az van ráírva, hogy száraz bőrre kell felkenni, hát nekem úgy a hab "eltűnik", viszont nedves bőrre alkalmazva jó. A sminket nem szedi le maradéktalanul, de én ezt nem is várom egy arctisztítótól, úgy gondolom, hogy a smink eltávolítása külön lépés kell legyen ahhoz, hogy tökéletesen megtisztított bőrt kapjunk, így azt úgyis leszedem szemfestéklemosóval és micellás vízzel vagy arctisztító olajjal. Olyan "csikorgósan" tiszta érzet az eredmény ennek a tisztítónak a használatát követően. Ahol apró sérülés van a bőrön (pl. pattanásheg) ott picit csíp. Leöblítés után is olyan érzésem van, mintha maradna egy pici valamilyen réteg a bőrömön, még ha 4-5-ször átöblítem az arcomat akkor is. Valóban szárít kicsit, de ezt nem írom a rovására, a legtöbb habzó arclemosó szárít valamennyire, de utána úgyis hidratálok. Nálam ez a lemosó egy gyenge 4-es egyelőre, de el fogom használni, aztán ha változik a véleményem úgyis update-elek.UPDATE 2016. márciuas 29.Tegnap elfogyott, kb. 3 hétig bírta. Ez nagy fekete pont neki, mert 45 ml-nyi habzó tisztító pl. Clinique-ből vagy PC-ből is sokkal tovább tart nálam ha kiszámolom, kb. 3x ennyi ideig. Biztos, hogy nem fogok nagyot evnni belőle, ezt a kicsit elhasználtam ímmel-ámmal, tisztításával meg voltam elégedve, de valahogy nekem nem volt komfortos érzés használni. Ha véletlenül került bele a számba/számra rettentő rossz ízt éreztem. És szerintem nagyon kellemetlen a szaga. alapvetően próbálok illatanyagmentes lemosót használni, mert igazából nem fontos nekem a kozmetikumok illata, DE ha már van benne illatanyag akkor már ne legyen büdi legalább. Lemínuszolom 3 csillagra, és akkor még jó szívű voltam.
2016.01.23. 19:50
Attól eltekintve, hogy tényleg van egy pici szárító hatása, elégedett vagyok a termékkel, bár a használata előtt, már ha erősebb alkalmi smink van rajtam, a nagyja alapozót sminktörlő vattakoronggal eltàvolítom...az ajánlás szerint reggel és este is használom, üdének, frissnek és tisztának érzem tőle a bőröm. A borsos ára miatt viszont nincs rá lehetőségem, hogy többször is újravásároljam.
2014.10.31. 11:13
Nekem tetszik az illata, de ami mégjobb, hogy maradéktalanul eltávolította a sminkem és utána nagyon finom, tiszta és üde volt a bőröm. Igaz, én csak egy sminkbemutatón használtam, de ez meggyőzött, megvenném :)