Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
baranyeszter
Intenzíven hidratáló krém, amely baobab fa kivonattal és a cseresznyevirággal pótolja az elvesztett nedvességet, miközben megnyugtatja a bőrt.
2016.08.04. 16:13
Tetszik. Pár napos utazáshoz nem szerettem volna a teljes arcápolási rutinom cipelni, bedobtam hát ezt a tatyómba, fényvédőt, sminket. Meg kell mondjam, működik. Hidratál, nem fénylik, nem ragad, jó.
Utoljára szerkesztve: 2015.11.18. 11:19 - 2015.05.11. 20:31
Nagyon jó illata van, szépen puhítja a bőrt, dehát ennyi szilikontól el is várható :)Kb. fél évig használtam, eleinte naponta, majd egyre kevesebbszer. Szerintem szilikon nélkül is lehet ugyanolyan jó terméket gyártani, mint szilikonnal.