Sminkek arcra

• Magic Pink: a fakó és világos bőrt varázsolja életteltelivé
  • Magic Peach: a sötétebb tónusú bőrt varázsolja életteltelivé
  • Magic Lavender: sárgás tónusú bőrre

2021.06.25. 15:42

A rózsaszínt szereztem be. Primernek vettem, akként is használom. Nem a fedés a lényeg, hanem a bőr kiegyenlítése. Arra pedig tökéletes. A hozzá kapott szivaccsal könnyedén felvihető és eloszlatható. Már a 2.-at haszmálom

2017.05.29. 10:46

A zöldet vettem meg belőle, mert az orrom körül piros a bőröm. Valóban segít eltüntetni a pirosságot, de szerintem nagyon zsíros, nem jó érzés a bőrömön, és sápaszt is. Plusz negatívum, hogy ez a cushion forma szerintem nem valami praktikus. nem lehet belőle rendesen kipaszírozni a terméket, már 1 hét után alig volt valami a szivacson, és a széleinél kellett nyomogatnom, hogy kapjak valamit. Drága is volt, nem érte meg számomra. Sajnos nem fogom újravenni.

2017.02.25. 11:48

A rózsaszínt vettem meg belőle, ETUDE HOUSE PRECIOUS MINERAL ANY CUSHION-nel használom együtt. NAgyon széppé teszi az egyébbként elég fakó, egyenletlen bőrömet. Szépen csillog tőle a bőröm a végén (de nem "zsírosan") , nagyon egészségesnek néz ki :) Biztosan újraveszem!

2017.01.19. 15:38

A rózsaszín változatot vettem meg, és ez volt az első koreai sminktermékem, és mire rájöttem, hogy kell rendesen használni, már el is fogyott. :) Az árához képest nagyon hamar elfogy (talán 4000 forint körül vettem, és egy hónapig volt elég), főleg úgy, hogy önmagában tényleg nem használható. A jó hír az, hogy lehet utántöltőt kapni hozzá, ami feleannyiba kerül, bár eddig még nem vettem újra, de talán megint kipróbálom.

2015.11.11. 03:02

A zöld színűt vettem meg, főként az orrom körüli pirosságra használom, arra egészen jó, de pattanásos bőrön nem sokat segít. Magában nem lehet használni, kell rá a BB krém vagy az alapozó, mert még az én nagyon fehér bőrömet is lesápasztja. A finise nem matt, így én próbálom vékonyan használni. Ha elfogy, lehet hogy inkább valami mást próbálok ki, nem rossz termék, de nem is csodaszer.