Lelőhely: Tanácsadók

FLP Aloe Vera Gelly

4.6
Hozzáadva 2011.08.16.by

zsanna

Aloe vera gél gyorsan és hatékonyan nyugtatja meg a bőrt, nem hagy foltot a ruhán és ideális tartozáka bármely elsősegély csomagnak.

2022.09.19. 08:08

Szúnyogcsípésem minden nagyon bedagadnak és viszketnek. Nekem ez a krém vált be a legjobban a duzzanatok hűsítésére.

2022.09.13. 14:07

Hát ez a gél inkább sebek kezelésére alkalmas. Kutyusomat megmarta a szomszéd cica, és ezzel kezeltük ki a kis sebét. Sebkezelésére szerintem az egyik legjobb megoldás. Szárítja a bőrt, ezért arcra személy szerint semmiképp nem ajánlom.

2022.03.20. 10:21

Kipróbáltam érzékeny, inkább zsíros bőrömre. Egy hétig kentem az arcomra, tele lettem pattanással, idejére sem emlékszem mikor volt hasonló problémás az arcom. Miután abbahagytam, az arcbőröm látványosan lenyugodott. A tartósítószerekre tippelek, túlérzékeny, allergiára hajlamos bőrömre nem használok parabénes, egyéb rondaságokkal telepakolt krémeket, ez rendesen ki is csapott. Számomra csalódás ez a krém. Érzékeny, allergiára hajlamos bőrűeknek nem ajánlom!!!

2021.12.29. 01:10

Eredetileg kontakt eckéma miatt javasolták, de hát mindenre is jó! Ekcémára, száraz kézre, napégésre, bármilyen irritációra... Teljesen illatanyag mentes, zöld "szaga" van. Csak a natúr zselé.

2021.05.15. 06:39

Napégésre,sebekre kiváló.Intim fertőzésekre is szoktam használni,illetve hüvelykúpot is készítek belőle.Alufóliába nyomok egy kúp formát és beteszem a mélyhűtőbe.

2021.04.15. 08:08

Multifunkcionális krém, nagyon jó arcra, a pattanásokat csökkenti, lehúzza a gyulladást, hamar gyógyulnak. A sebek gyógyulásában is segít, szárít, hámosít, de közben hidratál.