Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
wishes
Zöld tea kivonattal és növényi elixírrel, érzékeny bőrre is. Méregtelenítő hatásáról ismert zöld tea kivonattal gazdagítva, segít mattítani és egységesíteni az arcbőrt az egész napon át tartó friss hatásért.
A gyorsan beszívódó és olajmentes frissítő arckrémet reggel és este vidd fel az egész arcra.
2021.06.30. 01:20
Ez jó volt: mattított is, hidratált is, amint ígérte. Körülményektől függetlenül teljesített. Sminkalapnak tökéletes. Tiniknek lehet a legjobb.
2019.11.16. 17:30
Tini koromban használtam évekig, elégedett voltam vele.Szépen mattítot, de nem szárította a bőrt, hudratált megfelelően.
2018.04.01. 10:22
Még pár évvel ezelőtt, mikor csupán drogériás termékekkel kísérleteztem, akkor találtam rá. Sajnos megoldást nem nyújtott a bőrproblémámra. Semmi hatása nem volt sajnos. Esküszöm a sima zöld kis hidratáló használatának sokkal több értelme volt.
2018.01.31. 20:07
Az első és legjobb hidratáló krémem volt, sajnálom, hogy már sehol nem lehet kapni, legalábbis én nem találtam. Télen-nyáron tökéletes volt, minimális mennyiséget kellett csak felkenni, nem zsírosított, hidratálta a száraz részeket. Hiányzik. :(
2017.08.26. 11:29
Nem igazán használt. Nagyon műanyag érzés volt a bőrömön. Elején jó volt, de utána nem.
2017.06.05. 08:38
Az eddig valaha megett krémek között a legnagyobb csalódás volt! Se nem mattít, se nem hidratál. Télen kipirosodott tőle az arcom annyira kiszáradt, mikor felkentem, nyáron meg fénylő zsíros volt. Illata, állaga tetszett, de semmi más. Rakosgattam egy ideig, majd kidobtam (ilyet soha egyetlen krémmel sem csináltam ezen kívül).