Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
marek.adrienn
Meggyengült és töredezett hajra
A formula a méhkaptárak hárm kincsét rejti magában:
Eredmény: Haja tápláltabb, erősebb, védett és regenerált egészen a hajvégekig. A haj könnyen formázható, fényesebb, ellenálló és egészségesebbnek látszik.
2024.12.01. 18:14
Nagyon megtetszett ez a mézes kombó brutál jó illata van több napig is érződik. Sajnos a fejborom érzékeny ezért ha huzamosabban sls tartalmú sampont használok akkor viszket a fejborom, de utazáskor vagy néha néha ujraveszem szerintem az illata végett 😀 gyorsabban zsirosodik a hajam mellette de nem lapitsa le jó termék! 🍯
2024.01.26. 18:12
Zsíros fejbőröm van és száraz hajvégeim, ez mégsem nehezíti el a hajam, nagyon puha és fényes lesz tőle. Én már évek óta ezt használom, sokféle professzionális, drága sampont kipróbáltam már, nálam mégis ez a termékcsalád viszi a pálmát. A hajpakolással (1x/hét), balzsammal együtt használom, és érzem, hogy erősítette és regenerálta a hajamat, a hajvégeim is tovább bírják. Kéthetente használok azért egy tisztító sampont is, mert ez inkább táplál, ezért zsírosabb fejbőrre én mindenképp ajánlok e mellé még egy tisztító sampont is (nekem a Climaplex vált be).
2019.09.30. 15:31
Imádom. Gyermekkoromban volt egy mézes hajpakolásunk, annak volt ugyanilyen az illata. Jó termék.
2018.12.28. 12:35
Nagyon jó termék, jó és tartós illat, puha haj. Minden megvan benne amit egy sampontol várok... Csak én allergiás vagyok a termékre, (mint sok Garnier samponra) 😣😣😣Így nekem csak 3 csillag, de bátran merem ajánlani.
2018.11.22. 22:44
Elcsabitott a szilikonos samponok vilagabol,de csak 3-4 hajmosasig. Ha egyszer raall a szilikonmentessegre az ember lanya akkor azt nehezen tudja lekuzdeni. Annyira sokat pampogtak rola korulottem ennek ellenere hogy megis megvettem. Es hat 2nap utan ugyanugy zsirosodott a hajam,DE! Az elso napon,a frissen mosott hajam illataval be se tudtam telni! Es a puhasaga valami mennyei volt! El se hittem hogy ez az en hajam. Ezt nyilvan a szilikon muvelte a hajammal,csodaltam par napig,de aztan hajam es fejborom egeszsegenek erdekeben visszatertem a jol bevalt Nivea mivellas samponjara. Viszont szilikonos samponoknal nalam ez egyertelmu elso hely!
Utoljára szerkesztve: 2018.08.04. 05:57 - 2018.08.04. 05:55
Na nekem ő nagyon bejott.Az illata és hogy nagyon szépen tisztított.Ám ha most meg ápolást meg ilyesmit is figyelembe kell venni akkor talán van még fejlődni való. De arra meg pakolások kellenek. Igazából nem tudom mit kell tennie egy samponnak hogy megkapja az 5*-t de akkor nyitva hagyom a lehetoseget későbbre, így ő 4*-t kap.Szerintem fogunk mi meg ujratalalkozni.