Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
Sokoldalúan felhasználható növényi olaj, kiváló hajápoló-, bőrápoló-, szappan- és kozmetikum alapanyag. Alkalmazhatjuk önmagában, vagy házilag készített krémünkben, szappanunkban. Extra szűz, bőrápoló hatású, a hajat pedig fényessé és selymessé varázsolhatja. Segíthet a sebgyógyulás felgyorsításában is
2025.03.06. 12:22
Nem tartozik a kedvenc termékeim közé, mégis néha adok neki egy új esélyt! Alaposan kifésült fejbőrön szétoszlatom és kb, két órát hagyom hatni folpackal lefedve, zuhanysapka stb.
2025.01.25. 16:39
Mindenkinek jó tanács mielőtt használja: próbálja ki kisebb bőrfelületen, nézze meg, hogyan reagál rá, és utána használja töményen. Psoriasisos fejbőrre is javasolták barátnőmnek, bekentük vele a fejbőrét, majd elkezdett zsibbadni a nyelve, meg dagadni, és nagyon piros lett az eleve irritált, sebes bőre. Szóval óvatosan.
2025.01.05. 13:27
akkora szempilláim lettek tőle mintha műszempillát viselnék,szemöldököm is szép sűrű lett imádom!!♡
2024.06.03. 19:33
Szempillára bevált, viszont a hajamból nem tudom kimosni többszöri mosással sem.
2024.01.09. 10:47
Évekig használtam heti 1-2 alkalommal, azért hagytam abba mert túl macerás volt a használata.Amíg használtam puha, fényes, könnyen kezelhető volt a hajam és egészséges.Mindig más olajokkal kevertem és legalább 4-6 órán keresztül a hajamon volt a pakolás majd 2x samponoznam a legtöbb sampon ki is szedte maradéktalanul az olajat.
2023.05.22. 13:44
Sikeresen leégettem egy drogéria hajfestékkel az amúgy is sérült, száraz hajamat 😪 Szőke festett hajam van. Rohanás a patikába. 50 ml-es ricinusolajat vettem 1000 Ft-ért. Vizes hajra felkentem, betekertem és 4 órát rajta hagytam. Picit puhított rajta, de nyilván ezt most legalább heti egyszer meg kell ismételni.