Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Neroli luxusparfüméria

HealGel

4.3
Hozzáadva 2015.10.29.by

Erzsi73

A Healgel-t igazi csodakrémnek nevezik, ami minden bőrproblémára megoldást nyújt.

A krémet 3 év alatt fejlesztette ki 5 elismert  plasztikaisebész és biokémikus.

Sok külföldi magazinban elismerően írnak a krém hatásáról és állítólag sok sztár rajong érte.

14 500 Ft-tól

2015.02.19. 06:21

Szerintem igenis csodakrém! Semmi sem múlasztotta el a seborrheámat csak ez!Még azok a krémek sem voltak hatásosak,amiket kifejezetten a seborrheára fejlesztettek ki...Nem a külcsinre mentek a készítők az biztos...nincs csilli-villi doboza,de a krém tökéletes!

Utoljára szerkesztve: 2013.11.06. 19:47 - 2013.11.06. 19:47

Itthon a Neroli Parfümériában lehet kapni, Budapesten a Deák Ferenc tér mellett, a Régiposta u.-ban.Nemrég vettem, nem ezt a tégelyes verziót, hanem az új pumpás kiszerelést, eddig nagyon szeretem: a pigmentfoltokat halványítja, a bőrt nyugtatja, és ad egy egészséges fényt az arcnak.Mint a kedves eladó hölgytől megtudtam, univerzálisabb a krém mint gondoltam:terhességi csíkokra, zúzódásokra, májfoltokra, pattanásokra, kiszáradt foltokra, irritált részekre..Igaz, elég drága krém (13 000,- körül mozog) de nagyon megéri!Egy olcsóbb alternatíva pl pattanásokra, kiszáradt bőrre, és egy-két hasonló bőrproblémára a Sudocrem (ez 1000,- és 2000,- körül van a drogériában).

2012.02.21. 10:03

Használtam 2-3 hétig esténként, de semmi extrát nem tudok megemlíteni róla az árán kívül, ami egy kisebb vagyon 33 Font.Enyhén mentolos, kissé krémes gél, szilikonban gazdag, ezért sima arcbőrt eredményez.Igaz csodája, új arcbőrre, hogy megváltoztatja az életem és ehhez hasonlókra számítottam a külföldi véleményeket olvasva.Nem rossz de a jótól is messze áll, nem éri meg a pénzét :(