Pakolások, Hámlasztók

Ilcsi AHA 5% Hámlasztó Peeling

4.7
Hozzáadva 2022.03.02.

2023-ban megújult változat!

AHA savas hámlasztó minden bőrtípusra. Az alma, naspolya és szőlő értékes hatóanyagaival.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.27. 16:36 - 2024.12.06. 13:38

Télen szoktam használni az esemény előtti pakolással együtt,éléggé csíp, de kibírom a szép eredmény érdekében. Tényleg nagyon jó valamilyen esemény előtt,ha elmúlik a pirosság és bekentem hidratálóval a bőröm, jól lehet rá sminkelni.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.27. 16:36 - 2024.04.23. 11:26

Már másodjára csinálom végig a 6 alkalmas kúrát, év elején szoktam, a paprikás pakolással együtt. Az év további részében is használom, 2-3 hetente egyszer. Gyönyörű a bőröm utána, nagyon jó termék!

Utoljára szerkesztve: 2023.02.17. 19:13 - 2023.02.17. 19:12

2022.december 22-től kezdtem használni és most fogyott el a két doboz: 2023.február 17.Végigcsináltam vele és a paprikás párjával életemben először egy 6 alkalmas - 3 hetes kúrát és utána hetente vagy kéthetente használtam. Lényegesen javított a bőrképemen, az arcom láthatóan kifeszült és tisztább lett és az apró mitesszereket is könnyebben lehet kinyomni a használata után. Apróbb foltokon és hegeken is lényegesen javított. Használata után a krémeket is azonnal beszívja az arcom és az arcképem is sokkal szebb és tömörebb. Igazi csodaszer az otthoni bőrápolásban. Arra figyelni kell hogy magas faktorszámú fényvédőt használjuk mellette napközben. Mindenképpen újra fogom vásárolni!

2022.10.17. 17:54

A terméket a nyári pigmentfoltok miatt kezdtem el használni, 4 használat után a bőrömet mintha kicserélték volna. Biztosan újra veszem. Az esemény előtti pakolással használom heti egyszer. Nagyon puha lesz tőle a bőröm és a pattanásnyomok is szépen halványulnak.

2021.10.19. 12:35

Már két éve használom lassan és imádom! A pattanások és leginkább a pattanás utáni foltok ellen rengeteget segített. Szerintem max félév alatt az összes akkor pattanás utáni foltot eltüntette 100%-an.Két hetente használom.

2021.09.24. 17:42

Esemény előtti pakolással együtt kell használni, nem használható egyik a másik nélkül. A a kettő együtt a tökéletes kombináció egy korrekt hámlasztásra akár otthon. Meglepő eredményet érhetünk el vele. Csökkennek a pattanásk, piros foltok halványulnak, miteszerek kialakulása is alacsonyabb. Imádom használni heti egyszer elengedhetetlen aki zsíros/pattanásos bőrrel rendelkezik. Azt tudni kell az elején égető érzés és idővel ahogy hagyjuk száradni feszülhet húzza a bőrt, sajnos ehhez is mint sok máshoz hozzá kell szokni. De egy idő után már teljesen megszokja az ember.

Piactér

Több mutatása