Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Kozmetikák

Ilcsi Fekete Szappan Arctisztító Gél

4.1
Hozzáadva 2021.02.24.
50 ml és 100 ml

Ideális választás zsíros, aknés, gyulladásra hajlamos és érzékeny bőrre. Ez a fekete szappan bőrnyugtató hatású összetevőkkel és növényi olajokkal van gazdagítva, amelyek segítenek csökkenteni a bőr problémás területein jelentkező gyulladásokat és irritációkat. Használja rendszeresen, hogy bőre tiszta, friss és egészséges legyen. Élvezze a szappan kellemes textúráját és érezze, ahogy a bőrét táplálja és megnyugtatja.

5700 Ft és 8200 Ft-tól

2024.10.09. 19:16

A legjobb habzó arctisztitó a vilagon.nem volt még marka ami nyomába ert volna reszemrol.

2024.03.04. 12:36

Egy ideig használtam zsíros bőrre aknék miatt. Önmagában szárította a bőröm és még zsírosabb lett a T-zónám.

2024.02.12. 14:31

A kozmetikusom ajánlotta a zsíros és pattanásos arcbőrömre. Egy csalódás volt számomra, semmit sem segített. Kb. a tégely felét elajándékoztam. Az illetőnek viszont bevált.

2023.11.14. 20:02

szuper pattanasos, zsiros borre, nekem eleg par alakalommal, neha pakolaskent is hasznalom

2023.09.08. 10:34

Én 20 évvel ezelőtt használtam ezt, egy barátnőmnek volt otthon és ő adott belőle. Gyönyörűen tette a dolgát, látványosan gyógyította és tüntette el a gyulladt pattanásokat. Imádtam.Aztán néhány évvel ezelőtt megvettem, de mintha akkor már közel sem lett volna annyira hatékony. Vagy a termék változott meg, vagy az én bőröm. Ma már talán túl sok lenne az inkább mitesszeres mintsem pattanásos bőrömre, de a szép emlékek miatt kap 4 csillagot.

2023.09.04. 08:50

A barátomnak folyamatosan gyulladt az arca, de ennek és az ichtiolos korrektornak köszönhetően nagyon látványosan javult az állapota. Nagyon elégedettek vagyunk vele, az illata pedig szerintem nem vészes. Igaz, hogy drága, de legalább tényleg hat.

Piactér

Több mutatása