Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
siss
Célzottan segít a narancsbőr tüneteinek halványításában és javítja az összképet. Koffeintartalma segíti a vérkeringést, ezáltal a zsírégetést és a szövetek közötti felesleges víz kiválasztását. A bőr visszanyeri rugalmasságát és újra selymes és puha tapintású lesz. Gyorsan felszívódik, nem hagy hátra zsíros érzetet. Bőrgyógyászatilag igazolt: már 4 hét után javul a bőr feszessége és csökkenti a narancsbőr jelenlétét.
2015.12.02. 21:25
Jó illata van és szép sima lesz a bőr krémezés után. Nem igazán tűnt el a narancsbőr.
2015.10.10. 13:06
Én elhasználtam eggyel és sokat segített,ennyi pénzért nagyon jó termék narancsbőr ellen!
2015.09.26. 11:44
Én nagyon szeretem, sokat segített! Előtte vettem Niveát 3zerért..., kb. a felét használtam csak el, mert nem láttam túl sok javulást, csalódtam benne. Miután átestem a csalódásomon megvettem ezt, 1hét után már láttam, hogy ez sokkal jobb, mint a másik. Így most fogom megvenni a 3. adagot nemsokára és mire elfogy szerintem végére érek a kúrának. Ha esetleg még kelleni fog, akkor ezt a terméket fogom levenni a polcról! :))