Hajápolók

Hozzáadva 2023.05.16.by

feredith

275 ml és 800 ml

2023-ban megújult változat!

• a haj selymes tapintásúvá válik
  • káprázatos fényt ad a hajnak
  • teljes hosszukban regenerálja a hajszálakat
  • megújítja a haj szerkezetét
Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.04.05. 11:15

Nekem ízlik az illata: tejes, kávés, édeskés. Viszont nagyon nehezen lehet kimosni a hajból, ha nem figyel az ember, száradás után fehér foltos lesz a haja.

2024.11.30. 00:03

Kiszerettem volna próbálni, kíváncsi voltam, hogy olcsó húsnak híg-e a leve, mert ár-érték arányban nagyon jó deal. Nagyon sokan dicsérik is. Meglepetésemre nagyon jó volt! Az én hajam nagyon háklis, nem tudok használni rá bármit, de szép volt a végeredmény. Ennyiért ilyen kiszerelésben nagyon szuper.

2024.11.23. 12:06

Ebbe az árkategóriában a legjobb. Sokáig elég és nagyon puhává teszi a hajam. Az illata is kellemes.

2024.07.25. 07:55

Selymes, kellemes tapintású lesz a haj tőle. 1-2 percig hagyom fent, de már így is csodát müvel. Ha véletlenül nem használom érezhetően sprődebb a hajam.

2024.05.13. 06:33

Nem tudom ezzel mi történt,de kb büntetni lehet vele. Először is romlott tej szaga lett. Nem az enyém romlott, azóta máshol is szaglásztam. Nem mellèkesen borzalmasan szöszös lesz a hajam szárítás után. Talán picit puhìt. Rendkívül sajnálom, régen elég komoly mennyiségeket használtam el belőle.

Utoljára szerkesztve: 2024.01.28. 00:16 - 2024.01.24. 11:05

Àr- èrtèk arányban az egyik legjobb. Szàraz vègű hajat csodasan puhàvà varàzsolja. Minosegre nagyon jo. Az illata nem kifejezettem jo. Ezert a 4 pont.