Samponok
Szárazsamponok
Lelőhely: Online

Klorane Gentle Dry Shampoo With Oat (Aerosol)

4.6
Hozzáadva 2023.05.22.by

wishes

50 ml és 150 ml

Díjnyertes szárazsampon zabkivonattal

Frissen mosott kinézetűvé teszi a hajat, és tartást ad neki.

2890 Ft és 4970 Ft-tól

2025.02.07. 10:15

Vekonyszalu, kozepes volumenu, hullamos vallig ero szokitett hajam van, aminek a vege hajlamos elvekonyodni. Haromhavonta festetek. Igy szerepelt ez a termek: Tokeletesen bevalt, ujravettem. Nem hasznalok semmilyen mas szarazsampont. Nem zsiros a hajam, viszont mikor edzem, szeretem, ha megfeleloen hatra van fogva, es arra ez a termek szuper :)

2021.07.09. 09:26

Nagyon akartam, hogy működjön, de nem az igazi. Előnyei: nem lesz poros hatású, kellemetlen tapintású a haj, nem fullad alatta a fejbőr. Hátrányai: nekem nem tartott ki olyan sokáig, valamint a zsírfelszívó hatásával (ami a lényeg lenne) is vannak problémáim, nem igazán éreztem elég erősnek, vagyis kissé még mindig zsírosnak láttam pár helyen a hajamat. Sajnálom, mert sokan dicsérték, és én is nagyon vártam rá. Ettől függetlenül rossznak sem mondanám.

Utoljára szerkesztve: 2016.12.26. 20:13 - 2016.12.20. 13:57

Mikor anno szárazsampon után kutattam neten, a Klorane tűnt az egyik legkedveltebbnek a külföldi oldalakon, így az "oat" és a kifejezetten zsíros hajra való "nettle" változatot is megrendeltem. Mivel maximálisan elégedett vagyok a Klorane termékével, nem keresgéltem tovább, nem próbáltam ki más márkákat. Egyetlen nappal szoktam kitolni a hajmosást, erre a célra tökéletesen bevált. (Ilyenkor lófarokba kötve vagy kontyba tűzve viselem a hajamat.) Az utóbbi időben jelentősen megugrott az ára Iparfümérián (jelenleg Notino), de ennek ellenére bármikor újravásárolom.

2015.11.08. 21:37

Minden abszolút rendben volt ezzel a száraz samponnal, egy dolgot kivéve, ami azért az árát figyelemben véve nem elhanyagolható. Bár sosem fújtam a hajamra egy rakatot belőle, nekem csak pár használatot bírt egy flakon.

2015.01.29. 19:24

nagyon vártam hogy végre kipróbálhassam már úgy voltam vele, hogy megkérem egy müncheni ismerősömet hozzon nekem egy flakonnal, mikor is megláttam, hogy végre itthon is hozzáférhetek iparfumerián :) nagyon ritka, hogy hajmosás utáni 2. napon is kibontva hagyom a hajam elsősorban az lett volna a célja, hogy ezt lehetővé tegye. :D de sajnos számomra nagy csalódás, mert én ugyanolyan semmilyennek látom a hajam tőle... :( egyáltalán nem is dúsított semmi extra. lehet legközelebb megpróbálkozom a csalános verzióval, de az ára visszatartó tényező...

2014.10.09. 17:16

Tökéletesen bevált, bár egy-egy napnál többet nem szoktam hajmosás előtt "menteni" szárazsamponnal. A hajamnak egészen jó tartása lesz tőle, úgy érzem, hogy viszonylag kíméletes a fejbőrömhöz, ki lehet nyom nélkül fésülni, kellemes az illata, szóval vészhelyzet esetére mindenkinek csak ajánlani tudom.