Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Ria13
Mandulaolajat tartalmazó tusfürdő.
2025.01.24. 09:57
Nem különösebben érzem hidratáló hatását, de kellemes a bőrön. Semmiképp nem mossukn vele arcot mert eszméletlen csípi a szemet. Illata zseniális.
2024.05.24. 10:00
Az illata és az állaga szerelem, az ár-érték és a benne található parfüm miatt az egy csillag minusz.
2023.10.29. 06:00
Luxus érzést ad, imádom. Az illata csodálatos, és az olajos állaga is annyira jó! Egy tengerparti fürdőzés utáni zuhanyzáshoz méltó, márvány fürdőszobában.
2023.07.25. 13:20
Már többször is újra vettem, imádom az illatát és az olajos állagát.
Utoljára szerkesztve: 2023.07.01. 09:12 - 2023.07.01. 09:11
csodás mandula illata van, a bőröm jó kis puha lesz a használata után, nagyon szeretem
2023.06.02. 17:31
Télen kellemes volt a használata az olajos állag miatt, de engem valamiért így összességében annyira nem nyűgözött le. Folyósabb mint egy átlag tusfürdő és kevésbé szárít, szóval ha valaki az enyhe illatú termékeket preferálja és zord éghajlaton lakik vagy csak télen megviseltebb a bőre, egy próbát megérhet.