Samponok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

L'Oreal Paris Elseve Nutri-Gloss Luminizer Sampon Fakó Hajra

Hozzáadva 2020.02.10.by

siss

Szakértő ápolás fakó hajra.A tartósan fényes haj titka. Ha a fény nem eléggé tükröződik vissza a hajról, akkor a haj fakó. Glycogellel és selyem elixírrel gazdagított termékcsalád:

1. Segít eltávolítani a fény visszatükröződését akadályozó szennyeződéseket.
  2. A hajszálat ragyogó ápoló rétegbe vonja, amely nem nehezíti el a hajat és fokozza a fény visszatükröződését.

Eredmény: Hosszan tartó, ragyogó fény csodálatos lágyság

2018.12.18. 19:48

Nagyon sokáig használtam ezt a sampont! Imádom az illatát és nagyon jól rendbetette a hajamat is a balzsammal együtt használva!

2018.08.13. 13:57

Amit ígér, azt be is tartja! Mióta ezzel mosom a hajam sokkal puhábbnak érzem és tényleg fényesebb lett! Viszont, mint minden ELSEVE samponnál, hamarabb zsírosodik a hajam, de nem katasztrofálisan. Az illata nekem nagyon tetszik, bátran ajánlom. Azért nem adok neki 5 csillagot, mert nem életem legeslegjobb samponja ;).

2018.06.12. 13:33

Árban jó, kétnaponta mosni kell a hajam miatta, nem veszem többet.

2018.05.22. 07:02

Szeretem az Elseve samponokat, főleg amelyik ez az átlátszós állagú, szépen teszi a dolgát, nem kell belőle túl sok, finom illata van, és jól tisztít.

2017.11.02. 19:26

Nagyon szeretem ezt a sampont, már újra is vásároltam, sikerült mindkétszer akcióban megvásárolni, így aztán pláne megéri. Fényesebbé nem tette a hajam, viszont visszatartotta a zsírosodást, állagra és habosodásra is szuper, nem kell belőle sok.

Utoljára szerkesztve: 2017.10.21. 14:29 - 2017.10.21. 14:28

Nem lett fényesebb a hajam, és nagyon gyorsan zsírosodik tőle.. Megmosom este és másnap estére már zsíros. Nem vált be..