Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Patikák

La Roche-Posay Hydreane Legere

4.3
Hozzáadva 2015.09.04.

Normál vagy kombinált érzékeny bőrre.

Egy nappali hidratáló arckrém, amely La Roche-Posay termálvízzel tölti fel az érzékeny arcbőrt, így az napról napra hidratáltabbá és puhábbá válik.

Antioxidáns és bőrnyugtató hatású La Roche-Posay termálvízzel gazdagított összetétel. Gazdagon krémes textúrája pakolásként ápolja arcbőrt, amely puhává válik és visszanyeri rugalmasságát.

Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt. Parabénmentes.

2022.10.15. 20:19

Sokáig kedvenc krémem volt. Könnyed állagú, gyorsan beszívódik. De sajnos gyorsan fogy es már elszoktam az illatosított krémektől így amikor visszatértem hozzá már zavart az illata.

2022.05.06. 08:24

Első termékem volt a LRP. Nem igazán nyerte el a hatását, iszonyúan zsírossá és csillogóvá tette a bőrömet. A púder is csak részben segített rajta.

2022.04.14. 20:37

Aranyos, cuki, de túl sok mindent nem tud sajnos 😄 megvettem, de azóta találtam jobbat nála, nem hiszem, hogy újra fogom venni.

2021.10.31. 23:21

Számomra teljesen megfelelő mértékben hidratáló arckrém, nem tolakodó, de kellemes illattal. Már a második tubust használom (pedig ez korábban nem volt jellemző, hogy ne egy másikat próbáljak ki).

2021.06.29. 06:55

Nagyon finom, könnyű, tiszta krém illata van, könnyen beszívódik, pedig a szemem alá pakolásként szoktam vastagabban tenni belőle.Azért felturbózom szerumokkal (peptid, hialuron), mert önmagában ez kevés nekem.

2021.04.27. 11:00

Nagyon szeretem ezt a hidratálót, nappalra használom, mostanában száraz, fakó a bőröm és ez a krém nagyon jól hidratál, feltölt, a bőröm puha lesz utána, nem fényesedik. De hozzáteszem hogy plusz hialuronsavas szérum megy alá, mert anélkül nem tudok élni :), de a lényeg hogy a kettő nagyon jól kiegészíti egymást