Ajakápolók

Labello Lip Butter Raspberry Rosé

4.1
Hozzáadva 2020.01.21.
16,7 g

Hosszantartó hidratálást nyújt. A lágyan olvadó krémes textúrájú ajakír értékes sheavajat és természetes mandulaolajat tartalmaz intenzíven hidratál és hosszantartóan ápol. Gyümölcsös málna illatba burkolja ajkait, melyek érezhetően puhák és rugalmasak lesznek. Selymes csillogást és egy leheletnyi színt ad az ajkaknak.

Bőrtűrő képessége bőrgyógyászatilag igazolt.

2024.06.24. 13:10

Zsíros bőr
Túlérzékenység

Szerettem ezt az ajakápolót, viszont a tégelyes kiszerelést sosem bírtam megszokni, annyira zavart, hogy ujjal kell bele turkálni. Esténként tettem fel tiszta kézzel lefekvés előtt, szépen hidratált és jó sokáig elég volt.

2022.10.04. 18:14

Pirosság (rozacea)

Betartja az ígéreteit. Hidratál, mint bármelyik Labello termék, és brutálisan sokáig elég. Semmi extra, de egy kellemes illatú és textúrájú hidratáló.

2021.06.13. 16:57

Csodaszer, nagyon jól táplál imádom az illatát.

2021.05.21. 19:28

Tág pórusok

Se az illata, se az állaga, se a kiszerelés sajnos nem jött be. Nem praktikus, nem ápol, borzasztó viaszos is...

2020.05.23. 21:27

Tág pórusok

Imádtam. Nagyszerű illata van és amikor elkezdtem használni csodaszer volt. Tetszett, hogy kicsit világos rózsaszín lett a szám tőle és pikk pakk hidratált. Viszont minél többet használtam annál kevésbé segített, így már csak időnként itthon használom

2019.11.19. 18:10

Zsíros bőr
Tág pórusok

Előtte a karamellás társa volt meg és azt nagyon imádtam, gondoltam ez is lesz olyan jó, de sajnos nem. Én kicsit gyümölcsösebb illatra vártam, illetve ha véletlenül többet veszek fel belőle akkor elfehéríti a számat. Ennek ellenére kellemes az állaga és a nem túl kiszáradt ajkakat hidratáltan tudja tartani.