Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
anett8820
Hosszantartó hidratálást nyújt. A lágyan olvadó krémes textúrájú ajakír értékes sheavajat és természetes mandulaolajat tartalmaz intenzíven hidratál és hosszantartóan ápol. Csábító vanília és macadámia illatba burkolja ajkait, melyek érezhetően puhák és rugalmasak lesznek. Selymes csillogást és egy leheletnyi színt ad az ajkaknak.
Bőrtűrő képessége bőrgyógyászatilag igazolt.
2023.07.26. 13:05
Aranyos kis tégely, praktikus. Az ujjal kenős megoldás talán már annyira nem. Elhasználtam, nem volt rossz és kellemes illata volt, de semmi extra.
2023.02.12. 17:29
Nyilván az illata teljesen megvett, de sajnos ennyi a pozitívum. Nem szeretem a belenyúlkálós ajak ápolókat, plusz az állaga jujj…Nekem nem jellemző, hogy száraz legyen a szám, de ettől esküszöm kiszáradt 😅
2023.02.02. 16:08
Egyszerűen szuper! Egyik örök kedvencem, hidratál, puhítja a szám, miután beszívódott is. Az illata, íze isteni. Mostanában sose találok belőle sehol. Remélem még kapható
2022.12.21. 11:48
IMÁDOM!!! Isteni illata van és beszívódás után is puhák az ajkaim.
2022.10.24. 09:20
Sokáig elég, olyankor használtam, amikor nem volt extrán száraz a szám. Nagyon nagyon jó illatú, szerettem felkenni. Ingyen volt, valami rossmannos akció keretein belül egy Nivea micellás vízhez volt hozzácelluxozva, úgyhogy szívesen használtam el. A belenyúlós megoldás annyira nem tetszik, nyilván akinek ez általános ellenérzetet vált ki, az ne ilyet vegyen, hanem tekerőset.
2021.12.18. 18:28
Nekem egy “red” nevűm van itthon. Még nem találtam olyan ajakápolót ami hatásosabban hidratálna ennél. Az összes szőlő zsír meg carmex kutya füle ehhez képest. Sokáig elég, nagy a mennyiség, és szél puha lesz az ajkam, nem cserepesedik fel mint a többitől