Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

4.5
Hozzáadva 2019.11.04.by

adri251982

10 g

MAC bronzosító púder 4 árnyalatban: Golden (csillámló bronzos bézses-arany), Refinded Golden (finomra préselt gyöngyház arany), Matte Bronze és Bronze (csillámló bronz).

2023.07.01. 19:57

Szép, meleg árnyalatú, matt hatású, hosszantartó és nem túl tolakodó.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.05. 09:15 - 2023.04.02. 13:33

Szerintem nagyon jo kis bronzer, szep es termeszetes szinekkel (mind csillogos, mind matt). Nagyon jo minosegu. Egyetlen negativum, amit nem varnek ebben az arkategoriaban, hogy akar natur akar alapozott borre viszed fel, akar nem frissen mosott (vagy minden arcerintes utan lecserelt/kimosott es megszaritott :D) ecsettel viszed fel, a borodrol visszahordod a zsirossagot a feluletere, ami atom mod rakemenyedik es egy ido utan hasznalhatatlan lesz, le kell kapargatni, amivel persze termeket is vesztesz illetve a felszine is mas lesz es nem olyan puhan/egyenletesen fogja felvenni utana az ecset. A veget nehez elhasznalni, mert ebbol a termeszetebol adodoan nem porlad szet, megintcsak veszteseg.

2022.05.03. 22:14

Nekem azért ez a kedvencem, mert nagyon szépen, egyenletesen el lehet oszlatni, és a színe tökéletes.

2021.12.28. 15:53

Matte Bronze árnyalatot használom szintén Mac ecsettel (168S). Nagyon szépen el lehet dolgozni és építhető, Nekem bevált.☺️

2021.12.06. 14:58

Kedvenc bronzosítóm. Több drogériás terméket is próbáltam már, de egyik sem volt olyan jó, mint ez a termék. Sokáig elegendő, szépen eldolgozható, építhető, amit nagyon szeretek benne. A szín kíválasztásához ha van lehetőség, inkább egy eladó segítségét ajánlanám a MAC és Douglasban; nagyon segítőkészek voltak velem is és a megfelelő árnyalatot választották ki számomra (magamnak nem ezt választottam volna elsőre).

2021.08.31. 08:14

Nem jó termék, ha az árát nézem, akkor pedig szégyenletes. Nem ad le színt, kb. semennyit. Pigmentáltsága a nullához közelít. Matt verzióval rendelkezem, de senkinek nem tudom ajánlani. Sajnálom, hogy megvásároltam. :(