Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
borkawhite
A MAC Mineralize Charged Water család arcápoló tagja, gazdag, de könnyed textúrával.
2020.11.21. 21:59
Szuper hidratáló és sminkalap is egyben. Nyárra tökéletes. Egyetlen trónkövetelője van: a Lightful C.Kíváncsiságból megrendeltem, és őszinte leszek, az még jobban tetszik. Akinek ez bejött, annak mindenképp ajánlom, hogy próbálja ki azt is! :)
2019.10.19. 00:02
3 evvel ezelott fedeztem fel ezt a kremet, azota minden felevben beszerzek egyet, lehetoleg glamour vagy joy napok idejen😄 nyaron , tavasszal a tokeletes hidratalas a zsiros boromnek szeretem hogy nem irrital,hogy felkenes utan egybol beszivodik,nincs zsiros erzes, nincs illata, nagyon kellemes puha erzest hagy maga utan. Nalam ez egy must have, kiveve a teli /oszi idoszakban de neha akkor is hasznalom ha kicsit kevesbe tomeny hidratalasra vagyom.
2019.07.07. 22:20
Korábban a lotion formáját használtam a termékcsaládnak, és azt nagyon szerettem. Kivonták a forgalomból, emiatt próbáltam ezt ki. Nagyon drága az összetevőihez képest, a szilikon a 2. helyen áll, ez érződik erősen. Ugyanakkor nem irritál. Elhasznalom, de biztosan nem veszem újra.
2018.12.15. 13:37
A hidratáló arckrém, ami nem hidratál, de úgy tesz, mintha. Szeretem is, meg nem is. Mivel sminkalapnak nem vált be a MAC Studio Fix Powder Plus Foundation alá, elkezdtem itthoni arckrémnek használni. Szeretem azt a selymes érzetet, amit a bőrömön hagy, szeretem, hogy pillanatok alatt beszívódik és átmenetileg meg is szünteti a húzódást, ugyanakkor bosszant, hogy majdnem 12.000 forintért egy szimpla arckrémet kaptam, aminek az a "szuperereje", hogy szilikonos. Az meg hosszú távon nem tesz jót a bőrnek. Elhasználom, de nem veszem újra.
2018.01.04. 12:57
Nagyon jól működik, szép selymes a bőröm tőle, könnyen beszívódik, viszont az összetevőivel nem vagyok kibékülve, ezért csak 4 csillag.
2017.01.16. 10:47
Erősen gondolkoztam mit írjak, mert előttem eddig csak 5 csillagot kapott. Nincs vele semmi gondom, pedig hajlamos vagyok pattanásosodni a krémektől, szerencsére ezzel nem jártam így. Aknés de vízhiányos bőrömre vettem, az illatáért nem vagyok oda, de az állaga kellemes, hamar beszívódik, összességében minden rendben vele, de "csodát" nem tett, nem vagyok elájulva tőle, és ahhoz elég drága. Még nem használtam el a teljes adagot, így ha megjönne a hiányolt érzés akkor update-elek majd.