Sminkek szájra

4.6
Hozzáadva 2016.01.15.by

igarel

3,97 g

"Ismerd meg a MATTE-t. A fantáziád által elképzelt MATTE-t. Azt a  MATTE-t, amelytől nem csak nagyszerűen érzed magad (igen, jól olvasod – valójában kényelmes), hanem órákon át tart, és egy fantasztikus Instagram selfie-re hív. Olaszországból importált szőlőmag kivonattal, ez az elkenődés-biztos ajakrúzs még egy capuccinoval való közeli találkozás után sem halványul el. Tizenhat luxus, extra tartós árnyalat, a jaj-de-édes halvány rózsaszín matte Innocence-től a hűha tüzes-piros matte Passion-ig."

2020.01.25. 11:20

Eléggé szomorúvá tesz, hogy a Milani kivonult Mo-ról, így csak két rúzst tudtam tőlük megszerezni.- ezek viszont kedvenceim lettek, bár a színük a netes rendelés alapján nem volt jól sejthető...A 77 matte tender és a 67 matte confident árnyalatok vannak meg. Nagyon tartósak, könnyen újra felvihetők és szépen kopnak, nem szárítják az ajkakat - nálam ezek a fő szempontok.Kellemes a textúrájuk, olyan bársonyos érzés az ajkakon (hasonló a pupa matt rúzsaihoz!).. Nem tudom, mit mondhatnék még, ajánlom őket mindnekinek! :)

2019.09.29. 23:06

Vitán felül a kedvenc matt rúzsaim! Lényegében minden olyan szín megvan a kollekcióból, ami egy kicsit is tetszett. (jó, mondjuk a felét a készletkisöpréskor vettem). Szeretem, hogy nem szárÍtanak nagyon, és nem nehezítik el a számat, ugyanakkor eszméletlenül pigmentáltak és tartósak. Egy kis odafigyeléssel simán kibírják az egész napot, és többnyire nagyon elegánsan kopnak - jó, persze ez az ebédtől is függXD. A kedvencem a Matte Orchid (ez a tökéletes munkarúzsom, egész nap vibráló), a Matte Darling, Matte Dreamy és a Matte Fearless. Utóbbi a száraz ajkakon tud foltos lenni, de a szín simán kárpótol érte.

2019.09.09. 10:07

Két árnyalatban vettem meg: 43 Pretty Natural, 29 Teddy Bare. Nagyon kellemes krémes állaga van. Közepesen tartós, meglátszik a poháron viszont nagyon szépen kopik. Nekem egyáltalán nem szárítja az ajkaimat ami miatt még jobban szeretem. Amit tudni kell viszont, hogy megfogja az ajkakat.

2019.07.20. 20:34

A 74-es Matte Darling árnyalat van belőle. Nagyon szeretem! Általában csak hétköznapokra viselek rúzsok át, akkor is csak pár órára, nem kenem újra. Addig simán kitart, szépen kopik. Állaga picit szárít, de nem vészes. Az árnyalat is nagyon tetszik, amolyan rózsaszín-mályvás.

2019.03.26. 09:33

Féláron vásároltam a matte beauty árnyalatot. Az én ajkainat egy kicsit szárítja, aláhidratálással ez kiküszöbölhető. Kényelmes viselni, nem ragad és szépen kopik. Azért azt be kell vallani hogy nem a legtartósabb rúzsok közé tartozik.

2019.01.31. 10:48

Ma érkezett meg a rendelésem, reggel 8-kor. Azóta fennt van a Glam nevezetű lila árnyalat. Ettem ittam benne, és csak halványodott picit. Lassan dél van, ilyenkor már teljesen le szokott jönni a legtöbb Nyx rúzsom, illetve a Bourjois, a Pupa, és az összes többi "nagy nevű". Mondanom sem kell, nagyon örüllök ennek. Egyáltalán nem zavaróan kopik, pedig egy viszonylag erős és sötét szín. Már most imádom! A csomagolása gyönyörű, igazi csajos rúzsocska. Érzem, hogy fog még 1-2 landolni a kosaramban, egyedül az a bajom, hogy a tipikus alapszínek vannak belőle, semmi érdekes, különleges. Szerintem ezért szeretik olyan sokan a Nyx termékeket,mert ott hatalmas a választék.Egyelőre 5*, ma kipróbálom a folyékony matt társát is. Alig várom. :D

Piactér

Több mutatása