Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Mizon Deep Sea Marine Collagen Ampoule

3.5
Hozzáadva 2014.11.11.by

Hanga.cv

• tengeri kollagén és a mélytengeri víz gondoskodik a bőr hidratáltságáról
  • segít megőrizni a bőr rugalmasságát, nedvességtartalmát

2017.09.12. 15:29

A koreai többlépcsős arcrutin részeként használom, már lassan 2 hónapja de még alig fogyott belőle, pedig egy nap kétszer is a kezembe kerül.Jó az állaga, hamar felszívódik, nekem feltölti szépen az arcomat, szépen kisimul a használata után.

2017.05.03. 23:44

Most erek a vegere az uvegnek. En napi ketszer hasznalom az arcapolasi rutin reszekent a tonik es lotion utan, a hidratalo felvitele elott onmagaban. Nem bantotta a borom, nem irritalt es jol hidratal, de kb. ennyi. Jelentos valtozast vagy javulast nem tapasztaltam a borom allapotaban, de artani sem artott neki. Vannak sokkal erdekesebb termekek es azt hiszem a fo problemamra a pigmentfoltokra valami erosebb szerum utan kell nezzek.

Utoljára szerkesztve: 2016.05.18. 23:58 - 2016.04.14. 21:19

Jól hidratál, de nem önmagában kell használni, ezt láttam leírva a terméknél, így én is a reggeli és esti krémemhez keverve használtam a márka hialuronsav szérumával együtt, és nagyon jót tett a bőrömnek, rugalmas lett tőle, hidratált, feszes, de mégsem húzódó.

Utoljára szerkesztve: 2016.02.26. 09:00 - 2015.11.05. 10:24

Nagyon de nagyon jó...Tudom ajánlani ,minden bőrtípusra .Főleg a téli időszakban lehet segítség . Érzékeny bőrűeknek kifejezetten ajánlom...Update: Szétmarta a bőröm.