Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Online

Mizon Snail Repairing Foam Cleanser

Hozzáadva 2015.02.20.by

barbiii_sz

• mélyen tisztítja a pórusokat és segít az elhalt hámsejtek eltávolításában
  • hidratált, puha bőrt biztosít

2023.08.28. 21:31

Az első olyan termék amit nem szeretek a Mizontól, szerintem túl tisztít, borzasztóan szárít. Olyan mintha szappannal mosnék arcot.

2020.08.28. 22:57

Esti lemosónak szuperül bevált. (reggel Cosrx Good Morning) Igaz, a sminket micellás vízzel tisztítom előtte, majd jön ez a cucc, s így a végeredmény egy tökéletesen tiszta pofi. Valóban szappanra emlékeztet az illata, de szerencsére nem szárít. Nagyon kevés elég belőle, így a gazdaságossági faktor is pipa. A mitesszerek az orromon mintha kevesebben lennének, mióta ezt használom. Megtartom és jó szívvel ajánlom! :)

2020.05.31. 17:46

Első használatnál nagyon megijedtem, mert olyan "csikorgósan szárazra" tisztította az arcom. Tényleg szappan szaga van (szerintem úgy is habzik mint egy szappan), és valóban egészen kevés is elég belőle. Két hete használom. Nem szárította ki a bőröm, pedig a kombinált bőr mintapéldánya vagyok. Maradéktalanul eltünteti a bb krémem, és bem pattogtam ki tőle. Megérte megvenni!

2019.02.12. 15:23

Szeretem a csigás termékeket ezért rendeltem meg, de nem vagyok vele elégedett. Jól habzik, nagyon kevés elég belőle, de nagyon kiszárítja a bőröm. Arctisztítás után húzódik tőle az arcom, kicsit tapadós is.

2018.02.27. 21:15

Licitálva kb 1000 forintért sikerült venni ebayen. Először picikének tűnt, de kb egy gyufafejnyi elég az egész arcomra. Úgy habzik, hogy csak bámultam. Szerintem szappanszaga van, de nekem tiszta érzetet ad az illata is:D Nagyon szépen tisztít, mert utána ha tonikkal törlöm az arcom nem lesz szennyeződés a vattakorongon. Mondjuk én 2 lépésben tisztítok arcot és először micellás vízzel lemosom a sminkem. Tiszta lesz tőle a bőröm , de nem húzódik azután sem, ha megszáradt arcmosás után. Nekem eddig 5 *, ha ilyen jóban maradunk akkor újravevős lesz.

2017.11.21. 18:41

Nagyon sűrű, szinte (fog)krémszerű állaga van. A szaga meg mint a dobozos söré :-) Túlzott használattal kissé szárít, így csak esti lemosónak használtam. Ugyan kisebb kiszerelésű, mint az átlag lemosók, de a sűrűségének köszönhetően kevesebb kell belőle és lassan is fogy. A 60 ml négy hónapra elegendő volt.