Sminkek arcra

Hozzáadva 2021.02.18.by

BabaCica92

99%-ban természetes összetevőkből.

2017.08.29. 11:12

Nagyon szerettem ezt az alapozót. Sajnálom, hogy már nem lehet kapni.

2017.06.07. 05:21

Nem fed, fénylik tőle a bőröm villámgyorsan, foltos is, a pumpás használat szenvedés, ennyi pénzért kapok jobbat is.

2016.05.16. 09:54

Szerettem nagyon, hiányzik ez a termék.

2016.04.29. 20:07

Elsősorban a természetes összetétele és igen akciós ára miatt rendeltem meg. Nem is használtam el az egész flakont, annyira nem vált be nekem (ilyen ritkán történik egyébként). Nagyon enyhe fedést adott. Esetleg problémamentes, normál bőrre ajánlanám.

2015.04.15. 08:26

Számomra nagy csalódás volt. Hiába a természetes összetevők, hiába hidratáló alapozó, rajtam ez abszolút nem látszik. Igyekszem rendesen ápolni, radírozni, hidratálni a bőrömet, de ennek ellenére is felkenés után kipikkelyesedik a bőröm, és nagyon ronda ez a száraz, pergős alapozós ... nem is tudom,minek nevezzem. Rettenetesen szárítja a bőrömet. Ezen kívül az adagolása felér egy pazarlással. Első használatkor kissé óvatlan voltam, teljesen lenyomtam a tetejét. Olyan mennyiségű alapozó jött ki, hogy három arcot simán le lehetett volna vele alapozni. Szóval óvatosan a pumpálással.Ezek után nem is szeretem használni. Próbálgatni sem, mert nincs kedvem ilyen száraz arccal az utcára kilépni. Arra meg nincs időm reggelente, hogy kísérletezzek, és ha nem tetszik, lemossam, és kezdjem előröl az egészet.

2015.01.21. 23:11

Zsíros bőrön nem túl jó. Elhiszem, hogy hidratál, de nincs az a púdermennyiség, amitől ne csillognék tőle egész nap. Azt vártam tőle, hogy könnyebb legyen, már-már olyan BBkrém hatású. Na ezt nem hozta. Jól fed, csak nekem nem a fedés kell.