Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Hozzáadva 2012.09.24.by

zsizsu

56 db

Utoljára szerkesztve: 2023.11.05. 09:51 - 2023.11.05. 09:46

Többet vártam tőle, szinte alig van nedvessége, és tényleg büdi az illata is, ráadásul kicsit mintha ki is pirosodna tőle a kisfiam bőre. Sajnos több csomagnyi is van belőle, alig várom, hogy elfogyjon és biztosan nem veszem újra. Egyetlen pozitívuma, hogy egy kézzel is könnyű kihúzni a csomagolásból a kendőket.

2023.02.21. 09:13

Nagyon rossz az illata, kifejezetten büdös, így sajnos én nem használtam el.

2021.12.01. 16:01

Az új csomagolású popsitörlő illata borzalmas és ahhoz képest, hogy sensitive, sajnos a kisbabám bőre iszonyatosan kiütéses lett tőle. Nekünk nem vált be.

2021.03.25. 10:42

Smink le mosasra, arc torlesre, intim reszekre is jo. Nem irrital, nem szarit ,kelloen nedves. Az illata furcsa , de elfog fogyni.

2019.05.17. 13:59

Fura illata van ahhoz képest, hogy illatmentes...Rendkívül szöszöl, és szerintem nem elég nedves a vastagságához képest. Szerencsére csak ajándékba kaptuk (de több csomagos pakkot sajnos), alig várom, hogy elfogyjon. Ennél van jobb popsitörlő is...

2019.04.13. 19:47

Mi ezt használjuk születése óta! (1éves múlt) közbe mást is próbáltunk de mindig visszatértünk hozzá! Szeretem hogy ennyire nedves, nem szakad el. Gyakorlatilag mindent ezzel törlök, nem csak a popsit :D amikor akció van bevásárolok, így egy 56-os csomag kb 200 forintra jön ki, ennyit tuti megér!