Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Pakolások, Hámlasztók

Paula's Choice Resist Weekly Resurfacing Treatment

4.3
Hozzáadva 2020.04.14.by

apolka

10% AHA savat tartalmazó szérum, melynek ph értéke 3,5-3,8 közötti tartományban van. A gyulladáscsökkentő anyagok segítenek az AHA sav irritáló hatását csökkenteni, míg az antioxidánsok rásegítenek az AHA anti-aging hatására. Ajánlott hetente egyszer használni a bőr megfiatalítására.

Kiszerelés: 60 ml

16 200 Ft-tól

2020.04.22. 21:07

Sajnos én is azoknak a táborát erősítem akiknek ez a termék nem vált be.Használata után ragacsos,fényes volt az arcbőröm.Lényeges változást sem tapasztaltam.El használtam,de biztos hogy nem veszem újra.

2020.04.20. 14:29

Évek óta használom, heti 2X. Nekem nem érzékeny a bőröm, így ilyen gyakorisággal is jól tolerálja. A tenyerembe öntöm, majd eloszlatom az arcomon - így lassan fogy, kb. 3/4 évig kitart a kis flakon. Nagyon jó kis hámlasztó, a foltokat halványítja és élénkebb bőrképet eredményez.

2019.11.26. 08:18

Kárt nem okozott, de a használat utáni napon iszonyat zsíros volt az arcom. Sajnos csalódás, mert a többi PC termék szokott működni. Nem tudom használni, mert vállalhatatlan az arcom utána...

2019.09.04. 14:22

Ő az állandó AHA hámlasztóm. Szépen teszi a dolgát, egységes, fiatalos, kisimult bőrkép fogad a használat utáni reggelen. Mindig estére használom semmit nem teszek már fölé, bár elvileg használat után pár perccel lehet folytatni a rutint, én hagyom "dolgozni" mert így jobban szeretem. Heti egyszer használom, ennyi elég a bőrömnek és így nagyon-nagyon sokáig tart. Hátránya az állaga és az ára. A vízszerű állagot meg kell szokni utána könnyebb használni, bár a márka 8 százalékos gél hámlasztójának állaga sokkal-sokkal jobb ezért nagy a kísértés, hogy visszatérjek arra. Az ára magas, viszont sokáig elég és még mindig olcsóbb mintha kísérleteznék kedvezőbb árú de a bőrömnek nem tetsző termékekkel, amik pár használat után a kukában landolnak.

2019.02.08. 07:48

Az egyetlen hámlasztó ami nekem eddig bevállt. Ettől nem jön darabokba lée a bőröm sőt még hidratál is miküzben érzem hogy intenzíven hámlaszt. Nagyon szépen helyretette az arcom. Bőrhibákat gyulladásokat. Száraz érzékeny bőrömnek tökéletes. Nekem 5 csillagos.

2018.11.24. 19:52

Ez a hámlasztó 5+ csillagos. Ősztől tavaszig használom hetente vagy naponta, és valami fantasztikus. Este kenem át vele az arcom, reggel leöblítem sima vízzel és pihe puha, sima babapopsi. Felvitel után van egy kis ragacsos érzet, de kit érdekel, hisz alszom csak vele. Az elég vacak állapotban lévő homlokommal is csodát tesz, kisimítja. Érettebb bőrre kötelező!Eredetileg az arcomon lévő foltok miatt vettem, de ettől függetlenül is fantasztikusan átvarázsol.Örök darab!