Bőrproblémák: bőrproblémák and pirosság (rozacea)
Lemosók, Tonikok

Rosacea Care Ultragyengéd Arctisztító

4.2
Hozzáadva 2012.03.18.by

horzso

Az elképzelhető leggyengédebb, Sheadió vaj és Meadowfoam (Limanthes alba) olajat tartalmazó arctisztító. Nyugtatja és védi az arcbőrt. A smink is hatékonyan eltávolítható a segítségével. Kellemes, természetes illata van.

Lefekvés előtt és reggel – a Moisturizer vagy a Serum alkalmazását megelőzően – tisztítsuk meg arc felületét, és utána alaposan öblítsük le.

A samponok okozta irritáció elkerülése érdekében jól alkalmazható hajmosásra is.

Kiszerelés: 118 ml. - 5520 Ft

2012.12.16. 15:48

a próbacsomag részeként lett az enyém. művészet kiimádkozni a flakonból, bár tény, hogy tökéletesen leszedi a sminket is, plusz valóban nem irritáló, de egész biztosan nem fogom megvenni teljes kiszerelésben

2012.07.02. 13:35

Nyugtató és kellemes a használata, de nekem nagyon sok kell belőle egyszerre, mert nem könnyen kenhető. Egy idő után nedves vattapamaccsal kezdtem használni, úgy jobban szétkenhető vékonyabb rétegben. Az árát nem éri meg szerintem, vannak olcsóbb hasonlóan jó termékek (a micellás lemosók jönnek be leginkább, pl. Sensibio, de pl. a Balea szenzitív lemosója is jó).

Utoljára szerkesztve: 2012.06.03. 11:51 - 2012.06.03. 07:33

Az 5-ös próbacsomagot rendeltem meg a termékcsaládból. "Hivatalosan" nem vagyok rozaceás, ráadásul a sok évvel ezelőtti bőrgyógyászati kivizsgálás személytelensége, miatt nincs túl nagy kedvem újra végigvívni ezt a harcot, ahol már eddig is csak veszítettem. Akkor kontakt ekcémát állapított meg a doktornő, allergiavizsgálattal igazolta érzékenységemet 4 féle fémre, amelyeket természetesen azóta elkerülök. Közölte továbbá, hogy ne használjak kozmetikumokat, alapozót sem, mert ezek eltömítik a pórusokat. (Könnyen mondhatta, ő tényleg nem használt semmit, úgy is nézett ki a bőre)Szteroidos krémet írt fel az arcbőrömre, amit azóta folyamatosan használtam a tünetek megjelenése alkalmával. Talán ennek "köszönhetően" az arcbőröm itt-ott vékony hajszálerekkel átszőtt, és pigmentfoltos de nagyon durván!!A krémmániára véletlenül akadtam rá, végső elkeseredésemben elhatározva, hogy magam kezébe veszem a bőrömet. És most jöjjön a véleményem:Nekem valamelyik régen használt babafürdető illatát idézte fel a termék. Valóban gazdaságos, kis mennyiség is tökéletesen, nyomtalanul lerobbantotta a sminket az arcomról. Eleinte kételkedtem benne, hogy a javaslat alapján samponkén is működik, de tényleg működhet. Erre a célra nem akartam elpazarolni. Az ára szerintem még gazdaságos használat mellett is nagyon húzós, szerintem nem rendelem meg a teljes kiszerelést. A csoda érzése azonban bekövetkezett, aki megteheti, érzékeny bőrére feltétlenül vegye meg!

2012.04.12. 11:58

Szerintem is nagyon jó ez a lemosó. Egészen kevés kell belőle, és a szantálfához hasonlatos illata egészen különleges.

2012.04.11. 12:46

65 and above korcsoport

Borsos az ára, de ha azt vesszük hogy milyen kevés kell egy arctisztitáshoz, akkor mindenképpen megéri, mert sokáig lehet használni. Nagyon jól habzik, az illata pedig isteni. Már másodjára rendeltem, én biztos ezt fogom használni, szerintem akkor is jó, ha valakinek az arcböre nem rozaceás.