Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros

Rougj Schiuma Lavante

2.7
Hozzáadva 2011.10.04.by

razovairotkiv

A fejbőr és a haj alapos tisztítására kifejesztett készítmény, mely megőrzi a fejbőr természetes PH értékét. Elősegíti a fejbőr és a haj oxigénellátását.

2017.01.18. 19:55

Számomra teljesen "átlagos sampon" hatása volt, semmi extra, nem lett tőle kevésbé zsírosodó a hajam.

2012.05.15. 20:44

Nagyon elégedett vagyok vele.Zsíros tapintású fejbőrre, hajhullásra, "fejszagra", maradványok eltávolítására tökéletes (már ha a problémát a fejbőrön lévő túlzott faggyú vagy szilikon lerakódás okozza).A hozzá való "tonikkal" érdemes használni.Bővebben is olvashattok róla nálam.Üdvhttp://sminkesmas.blogspot.com

2012.04.28. 18:09

Én hulló és zsírosodó hajamra kaptam. Nekem rendbe hozta 4 hónapi használat után.Nem habzik, én sima samponnal megmostam utána, végül is ez egy fejbőrtisztító, nem egész hajra való. Sokat köszönhetek neki.

2012.02.26. 21:55

Borzalmas! Egyszer használtam, de azt hittem skalp nélkül maradok, úgy csíp és mar, nagyon fájdalmas találkozásom volt ezzel a "vegyszerrel" mintha savval öntöttek volna nyakon..............senkinek nem ajánlom!!!:((((

2011.12.10. 19:27

Érzékeny, viszkető fejbőrre vettem és heti kétszeri használat mellett is iszonyatos mennyiségben kezdett el hullani tőle a hajam, majd pár hét elteltével teljesen kisebesedett tőle a fejbőröm. A viszketés mondanom sem kell, hogy csak rosszabb lett tőle. Sajnos nem voltam ezzel a problémámmal egyedül, a gyógyszertárban, ahol dolgoztam, több beteg is visszajött hasonló panaszokkal. Éppen ezért senkinek sem ajánlom, érzékeny fejbőrre akkor már jobb egy alacsonyabb árkategóriás, fodrászkellékesnél kapható kímélő sampon, vagy a Bioderma Nodé, esetleg a LRP Kérium mild samponja.

2011.10.23. 18:23

Nekem sajnos nem vált be, pedig nem kis pénzt költöttem el a hajamra.