Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
skata
Utoljára szerkesztve: 2018.12.11. 11:07 - 2018.12.11. 11:07
Én is a gyűjtő csomaghoz jutottam hozzá, és lassan végigmegyek az összes ízen/illaton. Őszintén szólva nem sok eltérést tapasztaltam közöttük, a véleményemet aká az összes illat alá bemásolhatnám, de most épp a mézes van soron. Nagyon kellemes kis ajakápoló, különösen nagyot alkot éjszaka, bőségesen felkenve, képes szinte 100%-ban regenerálni a legszárazabb állapotokat is. A kidörzsölődött, kifújt orr és száj közti bőrt is szépen kezeli, védi, hála a benne bőségesen meglévő viasznak. Az illatokról röviden:- teafaolajos: hű, na azt nem szerettem, olyan büdös szaga volt hogy csak akkor kentem ha nem éreztem szagokat a náthától- mentolos: hűs, bizsergető érzést keltett, talán csak képzelődtem, de mintha kicsit dúsította volna az ajkakat.- gránátalmás: abszolút favorit, mesés illat, mesés hatás- mézes: megosztó illat, úgy vettem észre, de a hatása miatt kenem, az illata nem zavar (és eddig méhek se környékeztek meg)- kakaós: mintha puhább, olvadósabb lenne mint a többi, illetve darabosabb is. Emiatt annyira nem szerettem, de a hatása kifogástalan volt.- argánolajos: közömbös olajos illata van, a hatása mint a többinek- illatmentes: férfiaknak alapdarab, uniszex kinézetű, remek hatású.- vaníliás: kellemes pudingos illat, szokásos teljesítmény, szerettem.Egyik rúzsommal se veszett össze, szépen dolgoztak együtt.Összességében szerintem ez egy tök jó kis olcsó, nyolcas csomag olyanoknak akik minden táskában és az ágy mellett is szeretnének egy hatásos, pénztárcabarát ajakápolót, ami nem a labello-féle "felkentem valamit de minek" hatásra vágynak. iHerben gyakorta akciós.
2017.03.03. 18:16
8as csomagot vettem én is, így kipróbáltam az összeset. Hidratáló hatása mindnek közepes, hétköznapokra elég, de a világot nem fogja megváltani, ezért én íz/illat alapját döntök. Ennek elég kellemes az illata, néha zavart, hogy édes. A mentolos a kedvencem, utána a kakaóvajas, 3. ez.
Utoljára szerkesztve: 2016.11.09. 11:32 - 2016.11.09. 11:30
A legjobb ajakápoló, amit valaha használtam. Nem csak hidratált érzést kelt, hanem valóban hidratál is. Simán lekörözi a felhypeolt márkákat. Nagyon szép az INCI-je, sehol egy szilikon, csak gyönyörű összetevők. Nekem az állaga nem változott. Mindenkinek ajánlom! Én az iHerb-ről rendeltem, nagyon kedvező ára van.
2016.05.09. 19:17
Imádom, a legjobb ajakápoló a többi Sierra Bees-el együtt. Puhák lesznek tőle az ajkaim már az első használat után.
2015.10.20. 12:24
Ma kaptam meg, és mániám kenyecülni a számat minden pillanatban, amikor eszembe jut, bár kell is neki, mindig száraz. De mintha most sokkal kevésbé lenne az! Egyelőre kap egy erős négyest, de bízom benne, hogy jó lesz, sok ez a 8 db, ami a pakkban volt :D
Utoljára szerkesztve: 2015.02.10. 15:27 - 2014.12.25. 16:20
UpdateJöttem lepontozni... 1-2 hónap alatt, miközben az egyetlen fogyást mutató ajakápolómmá küzdötte fel magát, teljesen fura lett az állaga. Csomósodik, miáltal a sima felszíne ilyen rücskös-puklis lett, és ezek a puklik mindenfelé trutymákolódnak. Az egész olyan, mint egy olvadozó hóember, az illata is megváltozott. Nem cserepesedősek az ajkaim, de egy iherb-rendelésnél nem tudtam kihagyni... Az illata, íze miatt nagyon kellemes a használata, és ha alákrémez az ember, akkor akár szabad téren is tartózkodhat hosszabb ideig mindenféle ártalom nélkül.