Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
vörösáfonya
Ásványokban és vitaminokban gazdag pakolás, mely hatékonyan megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől és egyben revitalizálja azt.
2024.01.12. 14:45
Nagyon szeretem! Szuper az illata, állaga. Az arcomat, nyakamat és dekoltázsomat szoktam vele leradírozni. Utána nagyon puha a bőröm. Az egész termékcsaládot szeretem.
2021.12.09. 14:46
Spatulával könnyű felvinni és elkenni, néha csöpög, de nem rossz az íze :) Szépen radíroz, szemmel láthatóan tartalmazza a cukorszemcséket. Hetente egyszer használom.
2019.11.30. 16:32
Én csak pakolásként használtam, mert nem hiszek a mechanikai arcradírokban, inkább hámlasztok.Úgy nagyon szerettem. Az arcom pihepuha és sima lett a használata után. Azonban mióta jobban odafigyelek az összetevőkre, sajnos nekem csalódás volt, hogy természetes kozmetikai termékként nem parabénmentes. Ez sajnos kiüti nálam a szuper kategóriából.
2019.01.08. 20:15
Hosszú távon nem értem el nagy változást a bőröm állapotában, de a használata után pihe-puha az arcom legalább egy napig. Mindig hajmosás előtt használom, így ha esetleg belemegy a hajamba se hagy nyomot rajta. Utána sokkal jobban felszívódik a hidratáló és másnap sokkal szebben mutat rajtam a smink. Pont ezért alkalmak előtt is szoktam használni. Az illata nagyon kellemes citromos, a szemcséi kicsit durvák, de pont ezért hatásos is, vízzel lágyabbá lehet tenni. Az árát abszolút megéri, kis mennyiséget kell egyszerre használni belőle. Ebayről szereztem be.Jelenleg a kémiai hámlasztással kísérletezem, de ha nem jön be visszatérek ehhez a termékhez.
2018.04.15. 12:01
Kicsit félve rendeltem meg, mert eddig amiket vettem a drogériákban bőrradírokat, olyan durvák voltak a bőrömnek hogy a homlokom pattanásos lett, nem is kicsit. Ezt heti egyszer használom (mert könnyen túl is lehet hámlasztani a bőrt) és teljesen meg vagyok vele elégedve. A használata után nagyon puha a bőröm! Általában a vizes arcomra teszem fel, így kicsit puhább lesz és biztos nem pattogok ki, kicsit masszírozom majd olyan 15-20 percig rajta hagyom.
2018.03.06. 20:52
Kicsit több, mint 1 éve kezdem használni és most fogyott el. Eleinte heti 2x használtam, mire a végére értem már csak kb 2 hetente kentem fel. Szerintem heti 1-2 használattal 1 évig kitart, úgyhogy nem egy drága termék, ha ezt nézzük. Én kb 2400-2600 ft-ért rendeltem Koreából. Az illatába beleszerettem, legszívesebben megenném *-* Nagyon szépen radíroz, elég durvák a szemcséi, de utána a bőröm olyan puha, mint semmi mástól, amit eddig használtam. Sajnos a hatás max 1 napig tart, utána eltűnik a babapopsi bőr. Alapvetően szerettem használni, de a zsíros pattanásos bőrömmel nem igazán kezdett semmit. Emiatt újra nem fogom venni, de ha valaki egy jó arcradírt keres, annak jó szívvel tudom ajánlani.