Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
motorosvicus
2021-ben megújult változat!
2023.12.19. 22:34
Sajnos le kell hogy pontozzam! Még pedig azért, mert a hozzá fűzött ordas nagy reményeim ellenére nekem csöppet sem vált be! Tudniillik 2 évvel ezelőtt hatalmas csomókban kezdett el hullani a hajam, ezen felbuzdulva vásároltam meg magam számára a Plantur 21 nevezetű samponocskát, amit utólag visszagondolva bár ne tettem volna! Ugyanis olyan szinten tönkre tette a hajkoronám, hogy konkrétan minden egyes fésülködésemnél bőgni tudtam volna, akár csak egy tehén! Így jött képbe a Syoss-nak ezen samponja, amit kb.: 2 évig használtam, ha elfogyott, újra vettem, de semmi... Vagy inkább mégis... Csak negatív értelemben! Azaz brutál módon elkorpásodott a fejbőröm és szana szét töredezett a hajacskám is, olyannyira, hogy idén májusban le kellett vágatnom a hajam ami szinte már a seggemig ért!!! Azóta ha egy Syoss reklámot is meglátok a TV-ben rögvest felfordul a gyomrom, és szó szerint hánynom kell!!! Pfff...🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
2022.05.11. 07:04
5 napig kitudom vele tolni a hajmosast Amit massal nem sikerült.Az illata az valami isteni.Ezt ujraveszem.
2021.10.26. 19:00
Hamar zsírosodó, de hajvégeknél száraz hajam van és féltem a töredezéstől. Nagyon szeretem a syoss samponokat az állaguk miatt foleg, már csak ezt veszek. Ennél érezhetően frissebb a hajam mintha mással mosnám, és a végeket se szárítja közben, habár ápolom azt mással is. A keratinosat vettem most kipróbálni, de ehhez mindenképp visszatérek.