Samponok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

SYOSS Volume Lift Sampon

Hozzáadva 2016.05.08.by

agi.greendaygirl

Tartást ad a hajnak. Speciális formulája megszabadítja a hajat az elnehezítő maradványoktól és a hajtövektől erősíti azt.

Kiszerelés: 500 ml

2017.06.21. 12:06

Ez a sampon szörnyű volt, semmit nem tett a hajammal, ugyanúgy lapult és zsírosodott. Örülök, hogy már nem gyártják. :)

2016.12.03. 06:33

Nekem eddig bevált ,szerintem zsíros hajnak is jó ,másnap még mindig tisztának éreztem a hajam,bár a volumen hatás az éjszaka eltűnt.

2016.11.06. 20:13

Az elején jó volt, de az idő elteltével ahogy megszokta a hajam nem voltam tőle elájulva :(

2016.08.23. 20:38

Anyám, te jó ég... Létezik olyan sampon, ami megfelelően tisztít (nem zsíros másnap a hajam miatta), puhává, egészségessé teszi a hajat, és dúsít is? :( Nekem ő nem vált be, nem teljesítette egyik kívánságom sem.A listámon van egy másik Syoss sampon, remélem, hogy visszaülteti belém a bizalmat. Ha nem, akkor irány Aussie, Schauma, Isana. Satöbbi. Igen, elkeseredett vagyok. :D (Ohh Wu2...miért is szárítasz te annyira? Pedig jó szeretőm vagy/lennél.)

2016.07.13. 12:50

Évek óta ezt használom, a kedvenc samponom. A ricinusolajat ezzel tudom a legjobban kimosni és sikerült heti egyre kitolnom a hajmosások számát is. Illatát is szeretem, viszont amióta ennyire felment az ára, csak akciósan/kuponnal szoktam venni.

Utoljára szerkesztve: 2016.07.06. 10:53 - 2016.07.06. 10:53

Korábban kifejtettem már egy másik márka samponjánál, hogy nem igazán veszek észre különbséget sampon és sampon között - ha sokat fogdosom a hajam, akkor könnyen zsírosodik, ha nem, akkor kibír 4-5 napot mosás nélkül. A Syossal frissnek érzem utána a hajam, jól habzik, kevés is elég belőle és a legutóbbi mosásnál nem volt már időm balzsamozni, de így is abszolút kezelhető, könnyedén kifésülhető és puha lett az egyébként elég hullámos és fenékig érő frizurám. Részemről 5 csillag.