Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
apolka
2019.03.16. 18:56
A 30 ml-es mintakat szoktam magammal vinni utazashoz, de hiába, a sminket nem távolítja el maradéktalanul. Amire szántam, arra sajnos nem jó.
2019.03.16. 17:24
Egyáltalán nem érzékeny a bőröm, ennek ellenére folyamatosan csípte, később már azokra a krémekre is érzékenyen reagáltam, amire korábban nem. Miután átváltottam másik micellás vízre, a problémák is megszűntek.
2018.11.24. 09:05
30ml kis mintám volt belőle,kipróbálásra tökéletes. Különösebb bajom nem volt vele,az illata tetszett,szépen megtisztította az arcom. A szempillaspirált is viszonylag macera nélkül leszedte.A bőrömnek irritációt vagy bármi mást(pattanás,pírosodás)nem okozott. De nem feltétlen biztos,hogy ha újra kellene vennem egy micellás vizet őt választanám... :/ Vmi hiányzott ,ezzel a termékkel kapcsolatban nekem....nem tudnám megfogalmazni ezért mínusz egy csillag csak...
2018.09.29. 19:38
Termekmintat próbáltam ebből a micellas vízből, amit a kis kiszerelese miatt utazasokra vittem magammal, ezért napi hasznalatrol nincs véleményem. Így alkalmanként használva különösebb gondom nem volt vele, talán kicsit szárított. Az illata nekem nek zavaró. 3*-nal többet viszont nálam nem érdemel, mert az összetevői lehetnének egeszsegesebbek, ráadásul a tisztító hatasa sem az igazi. Vékony reteg alapozót es nen vízálló spiralt is nehezen hoz le. Nem hiszem, hogy meg fogom vasarolni.
2018.08.09. 11:17
Nem rajongok a micellás lemosókért. Mivel mintám volt belőle gondoltam kipróbálom, hátha...Na majd a Vichy, annyi jó termékük van. Hát erős közepes. Arcot letisztítja. Kellemes illata van. Sajnos ennyi. Sminket lassan tisztítja. Kimondottan szárít. Többet vártam...
Utoljára szerkesztve: 2018.12.07. 07:01 - 2018.07.02. 20:41
Eléggé szárít, szemfestéket nehezen szedi le, kicsit irritál, drága. Sminket viszonylag leszedi, de a többi negativuma mellett nem éri meg