Tusfürdők

4.1
Hozzáadva 2020.06.10.by

fairynorah

200 ml és 400 ml

A bio mezőgazdaságból származó karité vajjal, koriander illóolajjal és mangó kivonattal gazdagított hab- és tusfürdő egyszerre viseli gondját a testnek és a léleknek. Gyengéden tisztítja bőrét, és kellemes illatúvá varázsolja.

1190 Ft és 1790 Ft-tól

2025.02.09. 16:59

Anno, amikor a gyártó termékeit még csak katalógusból lehetett már akkor rajongója lettem a Márkának. Ez a tusfürdő maga az álom-illat számomra. Egy fárasztó, kimerítő nap után, vagy csak úgy, indok nélkül beleszagolni is felüdülés, ha pedig a bőrömre kerül egyszerűen tökéletes. Kevés is elég belőle, kiválóan tisztít, jól habzik, nem szárítja a bőröm. A 200 ml-es kiszerelést kb. 7 hónapja használom. Az én bőröm érzékeny, általában mindenfélére IS allergiás, gyorsan kiszáradó. Ezzel a termékkel nincs ilyen gondom. Bátran ajánlom.A következő vásárlásom során már biztosan a 400ml kiszerelést választom.

2024.10.25. 20:37

bár elég drágák, kellemes illatuak, és jó minőségüek, nem szárítják a bőrömet

2024.03.13. 14:27

Nagyon szeretem ezt a tusfürdőt. Szeretem az illatát, hogy este az ágyban fekve is érzem. A bőrömet nem szárítja. Több YR tusfürdőt is használok, általában az illatuk miatt csábulok el és hát ezzel a tusfürdővel is így jártam. Sokszor újra vettem és a jövőben is így fogok tenni.

2023.11.19. 09:08

Régóta használom, szerintem nagyon kellemes élmény vele a zuhanyzás. Erős az illata, de nem tolakodó, és nem kell belőle sokat használni egy-egy alkalommal.

2023.10.13. 14:59

Nagyon erős illata van, próbáltam szeretni, de nem ment. Kicsit mintha szárította volna a lábamat és a kézfejemet.

2023.04.30. 08:59

Szeretem, ajándékba kaptam többször is, most legutóbb vásárlás mellé, de volt, hogy karácsonyra, aminek nagyon örültem. Az illata diszkréten finom gyümölcsös, elképesztően habzik, kevés kell belőle és csodás élményfürdő válik az esti zuhanyozásból. Tudom nem olcsó mulatság, főleg a nagy 400 ml-es kiszerelés közelít a 3000 Ft-hoz, de nagyon sokáig kitart, s a bőröm sem viszket utána. Az illatát addig érzem amíg el nem alszom, de én gyorsan elalszom, szóval nem tudom, ha reggel is használom akkor meg annyira sietek, hogy erre nem tudok figyelni. Eldöntöttem, hogy ezentúl gyakrabban fogok venni, mert számomra felüdülés, mármint a bőrömnek, ami extrém száraz, folyton viszket. Most éppen egy 200 ml-es verziót koptatok aminek minden cseppjét imádok. Vár még 1 nagy gránátalmás ezután felbontásra, azt is alig várom.😃