Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
edibaba
Hatékonyan és azonnal hidratálja a bőrt. Ez a könnyű krém védőréteget képez az arcbőrön, így megnyugtatja, és megvédi az újabb irritációktól. Használja reggel és este a teljes arc-, és nyakfelületen!
Utoljára szerkesztve: 2021.04.29. 15:21 - 2021.04.25. 13:03
A márka kevés készítményét ismerem, használom, de ez kellemes meglepetés volt. Gyorsan felszívódik, szinte azonnal jöhet rá a fényvédő.Újravásárlásra a kivonás miatt már nem kerülhet sor, de sebaj, nem maradok hidratáló nélkül, ebben biztos vagyok.
2021.04.13. 07:17
Most keszultem volna ujravenni, erre jott a hidegzuhany....miertmiertmiert?! :’( Evek ota hasznalom/tam, nagyon jo volt az allaga es a hatasa is, kb az egyetlen, amitol nem konnyezett a szemem... Az itteni velemenyeket latva sem gondolom, h ez fogyott volna a legkevesbe, nagyon sajnalom.
2020.10.23. 14:08
Nagyon jó állagú, nagyon jó érzés volt magamra kenni, számomra nem volt komedogén. Télen használtam, ekkor számomra azonban nem biztosított elég nedvességet, illetve nem is tartotta a bőrömben a nedvességet. Az egyetlen mód, ahogyan működött, az az volt, ha két rétegben kentem magamra és ezután egy nehezebb krémet kentem felé. Jobb szeretem, ha ez egy lépéssel kiváltható. A páromnak jobban bevált, zsírosabb bőre van, ami látványosan simábbnak látszott, míg ezt használta, talán a tejsav miatt. Emiatt sajnálom, hogy nem lehet kapni.
2020.08.15. 07:48
Csillagos 5. Nagyon sajnálom hogy nem gyártják. Az egyetlen krém volt amitől nem volt bőrproblémam. Könnyen beszívodik, nem ragad utána az arcom.
2020.07.01. 15:54
Nagyon dühös lettem mikor láttam, hogy kivonják a forgalomból, évek óta a kedvenc hidratálóm volt, az egész család ezt használta. Nem maradt ragacsos, gyorsan beszívódott, de eléggé hidratált is, semmi negativumot nem tudok róla mondani. A pirosodás elleni verziójából még volt pár darab, abból be is tankoltunk, de utána megint indulhat a hadjárat, hogy megtaláljam az igazit :(
2020.04.24. 13:37
Még YR törzsvásárlói pályafutásom elején kaptam belőle kis mintát és nagyon megszerettem, úgyhogy nem volt kérdés, hogy jön velem a nagy. Amikor használni kezdtem, akkor hirtelen nem értettem,mi tetszett meg benne, mert fullasztó, zsíros érzetet hagyott maga után. Igazából viszont a lényeg az, hogy nagyon meg kell gondolni, mennyit visz fel az ember a bőrére, mert ha egy icipicivel is többet, mint kéne, akkor jön a zsíros tocsogás, egyébként meg jól beszívódik és kellemesen hidratál. Nem tudnám elképzelni, hogy ezt nappalra használjam, de estére jó. Amúgy a tégelye nagyon tetszik, olyan elegáns, "luxi". :)Valószínűleg nem lesz a kedvencem és nem fogom újravenni, de egynek jó volt.