Ajakápolók

4.5
Hozzáadva 2019.04.15.by

anetta.filip

6 g

Az enyhén fénylő 183 DAYS by trend IT UP ajakbalzsam pihepuhává varázsolja a száraz ajkakat. Gazdag formulája intenzíven hidratál és kellemes bőrérzetet hagy maga után. Finom banán illatával már a következő nyaralásra hangol.

2019.04.18. 18:00

Szuper az állaga és jól hidratál. Imádom, hogy finom banános illata van! A csomagolása viszont egyáltalán nem praktikus, könnyen bele lehet nyomni a kupak élét a balzsamba, ha nem figyel az ember. Jobb lenne a szokásos tekerős változat, de egyébként szuper cucc.

2019.04.14. 20:36

Szájápoló mánia, banán szerelemmel megspékelve, szóval muszáj volt vennem egyet belőle. Szerintem nagyon jó! Jó illata van, az állaga is megfelelő, kellemes és hosszantartó ápolt érzetet hagy. Nagyon tetszik.

2019.04.12. 12:36

Szinte semmit nem találtam a glamour napokon, így ezzel vigasztaltam magam, és milyen jól tettem!Indokolatlanul nagy a csomagolása, nem praktikus, a tartalma nem sokkal több mint egy sima normál méretű ajakápolónak. Viszont, maga a termék szerintem csodálatos! Elképesztően jó az illata, eleinte picit bántam, de igazából még jobb is, hogy az íze nem banános, legalább nem nyalogatom le, így tényleg fent tud maradni és tudja végezni a dolgát. Eléggé sűrű, zsíros, nem kell újrakenegetni mert sokáig fent marad, ezen túl nagyon telt, szép fényt ad az ajkaknak, nem hivalkodóan vizes vagy szájfényszerűen nyálas. Szóval, jól ápol és tökre jól néz ki!Mostanában, hiába van tavasz hajlamos kiszáradni a szám, ez a cucc 1 nap alatt is helyretette. (Mondjuk akinek extrémszáraz szerintem csak a gyógyszertári párszáz forintos ajakápolóval érdemes próbálkoznia, a bolti cuccok erre bénák)

Utoljára szerkesztve: 2019.03.27. 18:48 - 2019.03.27. 18:47

Azt hiszem én vagyok az első aki lecsaptam az új kollekcióból erre a termékre 3 másik cuki kis társával!😊Maga az ajakbalzsam elég nagy, a beltartalma kicsavarható, sárga, viaszos, banán illatú, de nem banán ízű! Érzem, hogy rajta van az ajkamon, nem az a könnyen beszívódó fajta. Megfelelően hidratàl, de nekem nincs kiszàradva a szám, szóval egyelőre nekem 4 csillag, aztán más majd nyilatkozik, a nagyon kiszáradt ajakkal mit tud kezdeni.