Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
tdobos
Utoljára szerkesztve: 2024.09.27. 10:26 - 2022.07.14. 03:11
Nagyon szeretem! Tényleg nyugtató hűsítő hatása van, irritált bőrre nekem nagyon bevált :) újravevős ;)
2021.03.31. 13:16
A CSODASZER. Nagyjából 2020 nyara óta használom, amikor is kétségbeesetten kerestem bármit, ami segít a maszk miatti undorító bőrömön, ami egyébként évekig szép és relatíve problémamentes volt. A leírásban is szereplő károsodott bőr, nyugtatás, bőr védekezőképességének javítása miatt esett erre a választás és gyakorlatilag pár alkalom után javult a helyzet, de pár hét, és az azóta eltelt hónapok óta kordában tartja a problémáimat, kevesebb pattanás, kevesebb folt, puhább, simább a bőröm, sőt, mintha az apróbb ráncocskákon is segített volna. Nehéz, testes krém, engem nem zavar, éjszakára kenem fel, az elmúlt pár hónapban a Cosrx BHA hámlasztója után, és reggelre garantáltam szebb a bőröm, a pattanásokat lehúzza, a hormonálisakat is, az apróbbakat reggelre eltünteti, halványítja a foltokat és egészségesebb az összkép. Ez az egyetlen krém egyébként, ami a kezemen az extrém sebes szárazságon 2 nap alatt segít és nem csípi picit sem, ami számomra a tesztje annak, hogy egy krém valóban nyugtató és egyáltalán nem irritáló. Ma már ott tartok, hogy 3 db 50ml tubus elfogyasztása után a 120 miliset rendelem és gyakorlatilag fürdök benne.
Utoljára szerkesztve: 2020.03.12. 09:34 - 2020.03.12. 09:32
Kellemes állagú, jó árú krém. Alapvetően nagy bőrproblémáim nincsenek, vízhiányos, tág pórusú az arcom, 30 felett már előfordul egy-egy nevetőránc is, illetve kisbaba mellett karikás szem. Esténként használom befejező, 5. lépésként. Reggelre puha, nem olajos, kipihent az arcbőröm. Az illata enyhe, engem halványan emlékeztet egy citromos sütire. Jól eldolgozható, gyorsan felszívódik. Ár-érték arányban szuper.
Utoljára szerkesztve: 2019.11.18. 19:08 - 2019.11.18. 19:08
Szilikonos, sűrűbb, testesebb krém, emiatt többet használok belőle mennyiségre, mint egy hígabb, lágyabb krémből. Ennek ellenére könnyen beszívódik, de ragacsos érzet viszont marad utána, bár ez engem nem zavar, használom így is reggel-este, sminkelni is szoktam rá. Kellemes illata van, nem erős. Praktikus a csomagolása is. Már használom egy ideje, de nem pattogtam ki tőle, sőt, úgy érzem, hogy segíti a pattanások utáni sebek gyógyulását. Összességében ez egy szuper kis krém, nekem inkább télen jó használni, nyáron lehet, hogy picit sok lenne.
2019.11.16. 09:57
Szerettem volna szeretni, őszi-téli szezonra vettem amikorra elkél a rendes hidratálás. Nekem nagyon szilikonos, vagy hogy is mondjam. Nehéz és ragacsos, nem szívja be egyáltalán az arcom, ha este kenem fel, reggel egy ragacsos rétegben ott marad és alig tudom lemosni. Az is durva benne, hogy nem tudom lemosni a kezemről, konkrétan vízlepergető :/ Nekem a levendula illat is túl erős benne. Szóval ezt bizony férj fogja elkenegeni, ő nem ennyire válogatós és az összetevői végülis rendben vanak :D
2019.05.24. 15:11
Nálam ez a krém alap darab. Keveset kell használni belőle, de az is megfelelően hidratál. Felkenés után csillog és eltart egy ideig, amíg beszívódik. Nappalra fényvédő alá, éjszakára csak simán használom. Feltölti a bőrt és kellemes tapintásúvá teszi. Nekem "must have" darab :)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.