Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

A'PIEU Madecassoside Fluid

Hozzáadva 2018.11.27.by

pniki93

Bőrjavító és nyugtató folyadék

Ez a fluid rendbe hozza az agresszív külső körülmények által okozott bőrkárosodást és dehidratációt. A benne lévő madecassoside (40 mg) a centella kivonat egyik komponense, nyugtató és regeneráló tulajdonságairól ismert. A termék extra 30% centella kivonatot tartalmaz a madecassoside-on kívül.

$15-tól

2019.02.02. 11:05

Kombinált bőr
Túlérzékenység

Rétegzős rutintba illesztettem be ezt a fluidot, a lemosás és toner után szeretek kicsit sűrűbb folyadékokat (pl. japán lotion) több körben használni, mert nagyon jól hidratálnak és feltöltik a bőrömet. Ezzel a fluiddal szemeztem hetekig, nem tudtam, tényleg szükségem van-e rá, vagy jó lesz-e, vagy csak nagyon teszik a csomagolás designja, ami nekem valamilyen szuper gyógyító hatást sugallt. Nem győzött meg a napi használatban. Nem érzek rajta semmi kiemelkedőt, igaz, ártani sem ártott. Felkenés után elég sokáig ragad a bőröm, nem a rohanó reggelekre való. Enyhe gyógynövényes illata van, fehér, nem átlátszó a színe, a flakon adagolója viszont remek, ezt biztosan megtartom későbbre majd. Nem volt teljes pénzkidobás, mert hidratál, de nem nyújt ennél többet, ezen az áron jobb termékeket lehet választani a koreai palettáról. Centellás termékként a Cosrx tonere jobban bevált ennél. Viszont olyan napokon, amikor a hideg miatt kipirosodott a bőröm és nyugtató kencékre lett volna szükségem, előfordult, hogy ez a fluid irritált kicsit, csípett, szóval így körülményes a használata, mindenfélékre figyelni kell, ami a körülményeket illeti.

2019.01.03. 14:19

Kombinált bőr
Pattanások (acne)

Nagyon szerettem volna szeretni, viszonylag olcsón (2700 Ft) sikerült Ebay-ről beszereznem. Már az első éjszaka után pattanások jelentek meg a homlokomon, ahol egyébként szinte sosincs és ahogy teltek a napok, egyre több lett. Végül 2 hét után feladtam :( az eddig jól bevált termékeimmel sikerült néhány nap alatt helyrerakni a bőrömet. Az illata elég erősen citrusos, sajnos nagyon sok és sokféle illóolajat tartalmaz, aminek a rendeléskor nem néztem utána. Az sem kizárt, hogy emiatt lettek pattanásaim. Arc helyett a lábszáramra kenegettem el, ahol már lassan 1 éve barnás foltok és sebek vannak főleg szőrbenövés miatt. Valamennyit segített, de még erre sem ajánlanám (aloe vera sokkal jobb volt erre). Egyedül a csomagolása tetszik, el is teszem, a Scinic mézes ampulláját jó lesz áttölteni.